Този сайт използва "бисквитки", с цел по-доброто обслужване на своите посетители. Научете повече

cover

Колан Промоции

Продукти от брошурите на любимите ви магазини
Страница 1 от 1
-
Показани 4 от 3 брошури
Популярни магазини
Показани са 12 от 122 магазина
Виж всички магазини

Информация за Колан

Коланът е един от практичните аксесоари, носени от мъже и от жени. Разнообразието от материали, стилове и модели превръща коланът в подходящ аксесоар както за ежедневието, така и за специални поводи.

Какъв колан да изберем?

Мъжките колани обикновено са кожени или текстилни. Текстилните колани са подходящи за различни спортни панталони и дънки, докато кожените са предназначени за елегантни панталони и изчистени дънки. Коланът, който се носи с класически костюм, също трябва да е с класическа тока. При ежедневното облекло може да си позволим по-голяма свобода в избора на цветове и декоративни елементи.

Дамските колани не се използват само за придържане на панталона. В зависимост от модела и ширината му, той може да служи за акцентиране върху талията или за подчертаване на дадената дреха. Коланът може да се носи както на ханша, така и на талията или под бюста. Последните два варианта са предпочитани за рокли и туники. Трябва да се отбележи, че разположението на колана може да създаде оптическа илюзия – поставянето на колан на талията, подчертава извивките и създава представа за по-тънка талия. От друга страна, коланът на ханша, в повечето случай, подчертава най-широката част от тялото. На пазара ще намерите колани с различни камъни, декоративни орнаменти, верижки и т.н. Този тип колани могат да се превърнат в красив акцент на облеклото в неутрални цветове.

Не забравяйте да пробвате колана, тъй като се продават с различни размери. Той не трябва да е много дълъг или много къс – в единия случай ще трябва да носите „двоен” колан, а в другия – краят му ще стърчи.

В Broshura.bg ще откриете промоционалните оферти за колани, които предлагат различни магазини. Възползвайте се от тях и закупете избрания колан на изгодна цена.

Show newsletter popup

Получавай специално подбрани за теб сезонни промоции

Искаш ли да получаваш специални сезонни намаления?

Хей! Току-що добавихме новата брошура на (brandName). Разгледай я ТУК!