Този сайт използва "бисквитки", с цел по-доброто обслужване на своите посетители. Научете повече

cover

Количка за инструменти Промоции

Продукти от брошурите на любимите ви магазини
  • стр: 4

    Открихме: количка за инструменти

    Profel брошура до 31.01.2017
Страница 1 от 1
-
Показани 1 от 1 брошури
Популярни магазини
Показани са 12 от 110 магазина
Виж всички магазини

Информация за Количка за инструменти

Всеки майстор, който разполага с множество и различни инструменти се е убедил, че е добре те да са винаги подредени, което е улеснение при работа и намирането им. Куфарчето или чантата за инструменти е добро решение, но не винаги е достатъчно да побере всички инструменти, с които разполагаме. В такъв случай, най-добре да имаме количка за инструменти.

Какво представлява количката за инструменти?

Количките за инструменти имат различен брой отделения, като имат четири колела, с които количката се придвижва по-лесно. Дръжката може да е от едната страна на количката или да бъдат две – съответно от двете срещуположни страни. Отделенията мога да бъдат както само едно, така и да са повече от пет. Това определя както размерите на самата количка, така и количеството инструменти, които може да съхранявате в нея. Отделенията могат да са изцяло празни, да имат поставка тип органайзер, а в магазините ще намерите и колички с включен комплект инструменти.

Горната част на количката служи за табла, като ръбовете й са леко повдигнати. Така ще може да извадите нужните инструменти върху таблата, без да паднат или да се разпилеят. При някои колички, самата табла има отделния.

Повечето колички за инструменти са с централно заключване, но има и колички, чиито чекмеджета са със самостоятелно индивидуално заключване.

Откъде да купим количка за инструменти?

Ще намерите различни колички за инструменти в големите магазини за строителни материали и обзавеждане – Бриколаж, Багира, Практикер, Практис, Баумакс, Мастерхаус, Чечосан и други. Тъй като цените на количките могат да са високи, разгледайте актуалните оферти на магазините. Така ще може да изберете най-подходящата количка за инструменти и да я закупите на достъпна цена.

Електронен бюлетин по E-mail
Запиши се за безплатен бюлетин. Получавай най-новите брошури директно в електронната си поща.
Хей! Току-що добавихме новата брошура на (brandName). Разгледай я ТУК!