Този сайт използва "бисквитки", с цел по-доброто обслужване на своите посетители. Научете повече

cover

Количка за пазаруване Промоции

Продукти от брошурите на любимите ви магазини
  • стр: 10

    Открихме: количка за пазаруване

    HomeMax брошура до 24.01.2017
Страница 1 от 1
-
Показани 1 от 1 брошури
Популярни магазини
Показани са 12 от 109 магазина
Виж всички магазини

Информация за Количка за пазаруване

На мнозина се е случвало да отидат до магазина само за един продукт, а впоследствие да се сетят, че имат нужда от още стоки. Резултатът е пълни и тежки торби, а ако не разполагаме с личен автомобил – болки в ръцете и кръста, ожулена кожа от дръжките. Така, когато сме почти пред входните си врати, единственото което ни се иска е да хвърлим торбите. За да избегнем всичко това, практичен вариант са количките за пазаруване. Освен това ще си спестим средства за найлонови торбички, които са и доста вредни за околната среда.

Какво представляват количките за пазаруване?

Най-разпространените колички за пазаруване имат метална рамка, която може да е с  пластмасова или метална горна част, служеща за дръжка, а върху нея е разположена чанта. Стандартните колички са с две колела и рамка, която служи за по-лесно застопоряване и улеснява държането на количката в изправена позиция.

Чантите са с различен обем и вместимост, като някои от тях могат да се свалят и да се използват без металната рамка. Чантата може да е с правоъгълна, квадратна, с продълговата основа. Чантата може да има и различни джобове и отделения, като някои модели могат да се разделят на няколко част чрез цип.

Може да намерите и колички за пазаруване без чанта. Те могат да се използват за по-лесно пренасяне на багаж. В магазините ще откриете и чанти с колела, които нямат рамка, а колелата се прибират чрез механизъм.

Откъде да купим количка за пазаруване?

Може да закупите количка за пазаруване от магазините за домашни потреби и битови стоки, както и от големите магазини от универсален тип – Метро, Кауфланд, Carrefour, Т Маркет и т.н. В Broshura.bg ще намерите актуалните промоции за колички за пазаруване, които предлагат магазините. Така ще може да изберете най-подходящата количка на достъпна цена.

Електронен бюлетин по E-mail
Запиши се за безплатен бюлетин. Получавай най-новите брошури директно в електронната си поща.
Хей! Току-що добавихме новата брошура на (brandName). Разгледай я ТУК!