Този сайт използва "бисквитки", с цел по-доброто обслужване на своите посетители. Научете повече

cover

Комплект за почистване Промоции

Продукти от брошурите на любимите ви магазини
Страница 1 от 1
-
Показани 1 от 1 брошури
Популярни магазини
Показани са 12 от 121 магазина
Виж всички магазини

Информация за Комплект за почистване

Когато става въпрос за почистване, в магазините се предлага огромен асортимент от почистващи препарати и пособия. Те се различават по своето предназначение – за почистване на техника, на подови настилки, на комини и печки, на автомобили и т.н. Тъй като изборът е голям, част от производителите ни предлагат практичното решение, да закупим комплект за почистване на различни повърхности и вещи.

Какви комплекти за почистване има?

Най-разпространените и популярни комплекти за почистване на техника са предназначени за екрани и клавиатури. Обикновено те съдържат специален препарат и микрофибърна кърпа. Препаратите имат антистатична формула, а кърпата е мека и щадяща към деликатните повърхности. С тяхна помощ се премахват бързо и лесно отпечатъците от пръсти, прах и други замърсявания.

Най-често комплектите за почистване на под или стъкла не съдържат препарат. При тях основният компонент е почистващата четка. Тя може да бъде с различни приставки, което да улесни измиването на повърхностите.

За почистването на камини, печки и комини са необходими специални четки, които са с по-твърди и здрави влакна. Често съдържат и лопатка, за по-лесно събиране на саждите и мръсотията. Четките за комини са с по-дълга дръжка, а главата може да бъде в кръгла форма с различен диаметър.

Автомобилът също се нуждае от подходящи препарати и средства за почистване. Те не трябва да са с твърди частици, тъй като могат да надраскат и увредят боята или стъклата. Комплектите могат да съдържат гъба, гюдерия, четка и други. Често включват и специален препарат – автошампоан.

Откъде да купим комплект за почистване?

Независимо от предназначението на почистващите средства, те могат да се открият в големите магазини – Метро, Billa, Carrefour, Lidl, Кауфланд, Бриколаж, Практикер и т.н. Разгледайте промоционалните оферти за комплекти за почистване в Broshura.bg и изберете най-изгодната цена.

Show newsletter popup

Получавай специално подбрани за теб сезонни промоции

Искаш ли да получаваш специални сезонни намаления?

Хей! Току-що добавихме новата брошура на (brandName). Разгледай я ТУК!