Този сайт използва "бисквитки", с цел по-доброто обслужване на своите посетители. Научете повече

cover

Корниз Промоции

Продукти от брошурите на любимите ви магазини
Страница 1 от 1
-
Показани 3 от 3 брошури
Популярни магазини
Показани са 12 от 122 магазина
Виж всички магазини

Информация за Корниз

Обзавеждате новата си спалня или просто искате да смените старите корнизи с по-нови и красиви? Трябва да премислите много добре какво искате, за да изберете най-удобния за Вас вариант. Изборът е важен, защото от него произтича и какви пердета ще окачите впоследствие. Има толкова много варианти, че можете спокойно да разгледате по магазините и да се спрете на най-разумния и изгоден модел.

Какви видове корнизи има? Какво трябва да гледам, когато избирам?

Съобразявайте винаги вида на стаята с избора на корниза, преценете колко трябва да е голям той спрямо прозорците, за да откриете неоходимия за Вашите нужди. Второто нещо, което трябва да прецените, е как ще закрепвате завесите за корниза – с кукички, колан, връзки или вградени капси. Изборът на корниз може да бъде между следните видове: релсов от PVC, релсов от алуминий, гъвкав профил за овали, тръбен с улеи или халки, както и струнен корниз. Предпочитани от потребителите са дървените корнизи или тези, които имитират дърво, особено за по-старинните къщи. Най-често се използват корнизи с един или два канала, много рядко се купуват такива с три – когато искаме да има драперия. Преценете дали искате да имате плътни и тънки пердета или само от единия вид-така ще решите колко канала да има корнизът. Освен това съобразете външния вид на корниза с меблировката и стила на дома.

Какви цени да очаквам?

Най-евтините корнизи са между 10 и 30 лева, като аксесоарите (напр. ъглови модули) към тях също са на изгодни цени.

Откъде да си купя корниз за моя дом?

В магазините на „Praktiker”, “Aiko”, “IKEA”,”Mr. Bricolage” може да харесате идеалния корниз за Вашите стаи. Не бързайте да купувате първите предложения на пазара, а разглейдате брошурите на сайта ни, за да се информирате за изгодните намаления.

Show newsletter popup

Получавай специално подбрани за теб сезонни промоции

Искаш ли да получаваш специални сезонни намаления?

Хей! Току-що добавихме новата брошура на (brandName). Разгледай я ТУК!