Този сайт използва "бисквитки", с цел по-доброто обслужване на своите посетители. Научете повече

cover

Корнизна шина Промоции

Продукти от брошурите на любимите ви магазини
Страница 1 от 1
-
Показани 1 от 1 брошури
Популярни магазини
Показани са 12 от 122 магазина
Виж всички магазини

Информация за Корнизна шина

Когато обзавеждаме дома си често малките детайли са от най-голямо значение. Когато сте подбрали мебелите, цветовете и вида на подовите настилки и стените, идва ред на декорацията. Едно от първите неща, които допълват интериора са завесите. Дали ще се спрем на тежки и плътни завеси или на ефирни и нежни пердета, това зависи от личните ни предпочитания. Но за да може да украсите помещението с тях, ще са Ви нужни корнизни шини.

Каква е разликата между корниз и корнизна шина?

На първо място – и корнизът и корнизната шина се използват за окачване на пердета или завеси. Те се различават по начина на закачване. Корнизите се използват по-често за завеси, но някои хора ги предпочитат и за пердета. Представляват дълга пръчка, на която са поставени халки с кукички. Корнизът може да бъде дървен, метален, като цветовете и стиловете са разнообразни.

Корнизната шина се монтира на тавана и най-често е изработена от ПВЦ или алуминий. Тя има релса, на която се „нанизват” кукичките или т. нар. „плъзгачи”.

Каква корнизна шина да изберем?

В магазините ще намерите различни дължини шини, като по този начин ще изберете точния размер за конкретното помещение. Трябва да прецените и колко реда пердета искате да поставите. Обикновено ПВЦ шините могат да бъдат с различен брой релси, а ако изберете алуминиева шина с един улей, може след това да монтирате още един или два.

Често корнизите са избирани поради естетически причини, но дори да закупите корнизна шина, тя може да бъде скрита с декоративен корниз. Той се монтира пред шината, а цветовете и стилът могат да отговарят изцяло на интериора.

Откъде да купим корнизна шина?

Може да намерите голям избор от корнизни шини в Практикер, Бриколаж, Баумакс, Практис, Аико, Икеа и т.н. Разгледайте техните промоционални брошури и открийте най-изгодната цена за желаната стока.

Show newsletter popup

Получавай специално подбрани за теб сезонни промоции

Искаш ли да получаваш специални сезонни намаления?

Хей! Току-що добавихме новата брошура на (brandName). Разгледай я ТУК!