Този сайт използва "бисквитки", с цел по-доброто обслужване на своите посетители. Научете повече

cover

Котешка тоалетна Промоции

Продукти от брошурите на любимите ви магазини
  • стр: 13

    Открихме: котешка тоалетна

    Хит Хипермаркет брошура до 25.02.2018
Страница 1 от 1
-
Показани 1 от 1 брошури
Популярни магазини
Показани са 12 от 123 магазина
Виж всички магазини

Информация за Котешка тоалетна

Котките са едни от най-предпочитаните домашни любимци. Те се отличават с грация и често непредвидим характер. За разлика от кучетата, които се извеждат на разходка и могат да си играят с други кучета, котките прекарват ежедневието си в дома. Затова трябва да им осигурим подходящи условия. Освен играчки, храна и аксесоари, важно е да изберем и подходящата котешка тоалетна.

Каква котешка тоалетна да изберем?

Често под котешка тоалетна разбираме постелката за котешка тоалетна. Тя може да бъде от дървени стърготини, пясък, силиконови топчета, бентонит и други. За настилката ни е необходим подходящ съд, който всъщност представлява котешка тоалетна.

Котешките тоалетни се разделят на два основни вида – отворени и закрити. Отворените са под формата на легени с различни размери, дълбочина, като най-често имат правоъгълна форма. В зависимост от мястото на което ще я поставите, удобни са и ъгловите тоалетни. За котки, които имат навика да зариват и ритат назад, много подходящи са котешките тоалетни с по-висока задна част.

Затворените или закрити котешки тоалетни наподобяват транспортна чанта или клетка. Повечето затворените тоалетни имат подвижна вратичка, която се затваря когато котката влиза и излиза. Този вид котешки тоалетни са практични, тъй като не позволяват лошите миризми да се разнасят из помещението, освен това в тях може да се сложи и филтър. Затворените тоалетни са по-скъпи от откритите, но много хора ги предпочитат точно поради причината, че са закрити.

Откъде да купим котешка тоалетна?

Постелки за котешка тоалетна може да намерите в магазините, в които се продават храни и аксесоари за домашни любимци – Метро, Кауфланд, Lidl и т.н. В тези магазини може да откриете и отворени котешки тоалетни. Затворените също не са трудни за намиране, но най-голям избор ще имате в зоомагазините.

Show newsletter popup

Получавай специално подбрани за теб сезонни промоции

Искаш ли да получаваш специални сезонни намаления?

Хей! Току-що добавихме новата брошура на (brandName). Разгледай я ТУК!