Този сайт използва "бисквитки", с цел по-доброто обслужване на своите посетители. Научете повече

cover

Кош за пране Промоции

Продукти от брошурите на любимите ви магазини

Няма намерени резултати

Error 404
Популярни магазини
Показани са 12 от 122 магазина
Виж всички магазини

Информация за Кош за пране

Не всеки от нас има възможност и време да пуска пералнята всеки ден, а за пране на ръка да не говорим. Това е причината за натрупване на мръсните дрехи, които се налага да съберем някъде, докато не ги изперем. Вместо да ги прибираме в пликове, по-удачният вариант е да си купим кош за пране.

Какъв кош за пране да изберем?

Кошът за пране е вещ, която трябва да ни бъде максимално удобна и да не заема много място. В зависимост от помещението и мястото на което ще я поставим, може да изберем стандартен кош или ъглов.

Кошовете се различават по форма, размер и материали, от които са произведени. Пластмасовите кошове са леки и удобни за пренасяне. Предлагат се в различни цветове, като могат да имитират и ратан. Много модерни са кошовете, изработени от бамбук или ратан. Те внасят уют и стил в интериора, а и са практични и удобни.

Може да намерите и кошове от текстил, който се сгъват и не заемат много място. При тях също има разнообразие от размери и десени. Предлагат се и кошове, които могат да се закачат на стената.

Освен ъглови и класическите правоъгълни форми, кошовете могат да бъдат цилиндрични, с овални ръбове, квадратни и т.н.

Най-добре изберете кош с капак, особено ако поставите коша на място което се вижда. Ако се спрете на ратанов кош, той трябва да има подплата от плат. Често тя може да се маха и да се пере, така ще може по-лесно да преместите дрехите, а и ще избегнете риска от закачане на някои фини материи.

Откъде да купим кош за пране?

Може да намерите разнообразие от размери и видове кошове в магазините за битови стоки. Разгледайте офертите за кошове в Broshura.bg и изберете най-изгодната цена.

Електронен бюлетин по E-mail
Запиши се за безплатен бюлетин. Получавай най-новите брошури директно в електронната си поща.
Хей! Току-що добавихме новата брошура на (brandName). Разгледай я ТУК!