Този сайт използва "бисквитки", с цел по-доброто обслужване на своите посетители. Научете повече

cover

Крем брюле Промоции

Продукти от брошурите на любимите ви магазини

Няма намерени резултати

Error 404
Популярни магазини
Показани са 12 от 122 магазина
Виж всички магазини

Информация за Крем брюле

Десертите са естествен завършек на менюто, а кремовете са едни от най-предпочитаните и обичани сладки изкушения. Несъмнено един от най-популярните кремообразни десерти е крем Брюле.

Какво представлява кремът?

Крем Брюле означава „прегорял крем” на френски, но за неговия произход се водят спорове. Известният английски колеж „Тринити” твърди, че кремът е техен специалитет, приготвян още през XVII в. Въпреки това, за първи път, рецепта за този вид крем е открита в готварската книга на френския готвач Франсоа Масиело през 1691 г. В Испания също се приготвя подобен крем, който се нарича „крем каталана”.

Крем Брюле често се бърка с крем карамела, но между тях има съществени разлики. Крем Брюле се приготвя със сметана, жълтъци и захар, като се отличава с характерната си карамелена коричка.

Какви видове крем Брюле има?

Класическият вариант на изкушаващия десерт се овкусява само с ванилия, но с разпространението си по света, започват да се предлагат и с шоколад, плодове, различни подправки, ликьори и други. Характерната коричка от карамелизирана захар, обикновено се постига с домакинска горелка, която разтопява поръсената захар. Друг вариант е да се приготви карамел отделно, а след това да се изсипе върху крема.

Крем Брюле в магазините

В днешно време може да откриете вкусния крем в готово състояние и да си спестите времето в кухнята и мръсните съдове. В хранителните магазини се предлагат различни грамажи, в удобни пластмасови опаковки. Може да намерите и други продукти, които са с пълнеж от крем Брюле – кроасани, рула, кифли и т.н. Разгледайте брошурите на магазините и изберете най-изгодната цена, на която да закупите десерта, в сайта Broshura.bg.

Show newsletter popup

Получавай специално подбрани за теб сезонни промоции

Искаш ли да получаваш специални сезонни намаления?

Хей! Току-що добавихме новата брошура на (brandName). Разгледай я ТУК!