Този сайт използва "бисквитки", с цел по-доброто обслужване на своите посетители. Научете повече

cover

Крем за бръснене Промоции

Продукти от брошурите на любимите ви магазини
Страница 1 от 1
-
Показани 1 от 1 брошури
Популярни магазини
Показани са 12 от 119 магазина
Виж всички магазини

Информация за Крем за бръснене

Често се смята, че мъжете използват много по-малко козметика от жените. Никой не може да твърди това със сигурност, все пак има изключения и при двата пола. Въпреки това мъжете задължително имат продукти за бръснене, независимо дали се бръснат всеки ден или това се случва рядко. Изборът на продукти за и след бръснене е важна част за грижата за мъжката кожа.

Каква е разликата между крема и пяната за бръснене?

Основната разлика е начина на нанасяне и консистенцията. Кремът за бръснене се нанася с помощта на специална четка, като се разнася по лицето с кръгови движения и по този начин се образува пяна. Кремът всъщност е класически продукт за бръснене, който се използва от поколения. Пяната за бръснене се разклаща преди употреба, тя е с по-лека и въздушна консистенция.

Какъв крем за бръснене да изберем?

Най-общо кремовете се делят според типа кожа, като най-разпространени са кремовете за чувствителна кожа и продуктите, които могат да се използват за всеки тип кожа. Продуктите за чувствителна кожа съдържат различни успокояващи съставки – екстракт от липа, лайка, невен и т.н. Кремовете могат да имат охлаждащ ефект, който намалява риска от зачервяване и възпаление. Обикновено продуктите за бръснене хидратират и предпазват от изсушаване на кожата, но се препоръчва и използването на афтършейв. Повечето козметични марки предлагат в сериите си за мъже както продукти за бръснене, така и такива след него.

Популярни марки кремове за бръснене са Каро, Nivea, Gillette, King, Denim и други.

Откъде да купим крем за бръснене?

Може да намерите различни марки и видове кремове за бръснене както в аптеките, така и в магазините за козметика и в повечето супермаркети. Разгледайте промоционалните оферти за кремове за бръснене и изберете най-изгодната цена.

Електронен бюлетин по E-mail
Запиши се за безплатен бюлетин. Получавай най-новите брошури директно в електронната си поща.
Хей! Току-що добавихме новата брошура на (brandName). Разгледай я ТУК!