Този сайт използва "бисквитки", с цел по-доброто обслужване на своите посетители. Научете повече

cover

Крем за бръснене Промоции

Продукти от брошурите на любимите ви магазини

Няма намерени резултати

Error 404
Популярни магазини
Показани са 12 от 119 магазина
Виж всички магазини

Информация за Крем за бръснене

Често се смята, че мъжете използват много по-малко козметика от жените. Никой не може да твърди това със сигурност, все пак има изключения и при двата пола. Въпреки това мъжете задължително имат продукти за бръснене, независимо дали се бръснат всеки ден или това се случва рядко. Изборът на продукти за и след бръснене е важна част за грижата за мъжката кожа.

Каква е разликата между крема и пяната за бръснене?

Основната разлика е начина на нанасяне и консистенцията. Кремът за бръснене се нанася с помощта на специална четка, като се разнася по лицето с кръгови движения и по този начин се образува пяна. Кремът всъщност е класически продукт за бръснене, който се използва от поколения. Пяната за бръснене се разклаща преди употреба, тя е с по-лека и въздушна консистенция.

Какъв крем за бръснене да изберем?

Най-общо кремовете се делят според типа кожа, като най-разпространени са кремовете за чувствителна кожа и продуктите, които могат да се използват за всеки тип кожа. Продуктите за чувствителна кожа съдържат различни успокояващи съставки – екстракт от липа, лайка, невен и т.н. Кремовете могат да имат охлаждащ ефект, който намалява риска от зачервяване и възпаление. Обикновено продуктите за бръснене хидратират и предпазват от изсушаване на кожата, но се препоръчва и използването на афтършейв. Повечето козметични марки предлагат в сериите си за мъже както продукти за бръснене, така и такива след него.

Популярни марки кремове за бръснене са Каро, Nivea, Gillette, King, Denim и други.

Откъде да купим крем за бръснене?

Може да намерите различни марки и видове кремове за бръснене както в аптеките, така и в магазините за козметика и в повечето супермаркети. Разгледайте промоционалните оферти за кремове за бръснене и изберете най-изгодната цена.

Електронен бюлетин по E-mail
Запиши се за безплатен бюлетин. Получавай най-новите брошури директно в електронната си поща.
Хей! Току-що добавихме новата брошура на (brandName). Разгледай я ТУК!