Този сайт използва "бисквитки", с цел по-доброто обслужване на своите посетители. Научете повече

cover

Крем за мазане Промоции

Продукти от брошурите на любимите ви магазини
Страница 1 от 1
-
Показани 3 от 3 брошури
Популярни магазини
Показани са 12 от 123 магазина
Виж всички магазини

Информация за Крем за мазане

Има кремове за мазане според предназначението им. Така например можем да намажем ръцете си с крем аз ръце, краката си с подходящ продукт, тялото си с трети крем и лицето си с четвърти. Ако искаме обаче да намажем филия хляб с крем, то ще ни е необходим съвсем различен вид. Продуктът е произведен на млечна основа (суроватка) и има маслен вид, което го прави подходящ за намазване.

Какви кремове за мазане можем да открием?

Съществува богато многообразие от различни вкусни кремове за мазане. Разликата най-често идва от продуктите, които са използвани за създаването на крема. Така например можем да си купим крем с маслини, с гъби, с билки, натурален, крем-сирене, подправки, с краставички и така нататък. Кремът за мазане може да се консумира директно или да се използва за приготвянето на конкретни ястия.

Кои марки произвеждат крем за мазане?

Крем за мазане можем да открием под редица актуални и водещи марки. Част от тях са Olympus, Екскуиза, Crème Bonjour, Hochland, Philadelphia, Fine Life  и така нататък. Те предлагат богато многообразие от различни продукти за мазане, така ве всеки може да избере своя крем за мазане според вкуса. За почитателите на сладкото пък, има и какаови кремове за мазане, дори и шоколадови.

Откъде да си купим крем за мазане?

Кремовете за мазане са вкусна добавка към всяко едно ястие, както и подходящи за мазане върху филии. Ако искат да разгледате какво предлагат различните марки, то нашия сайт е  правилното място. В брошурата ни ще откриете предложенията на редица търговски вериги, сред които Билла, Метро, Кауфланд, Карфур, Пикадили, Т Mаркет и още много други. Приятно пазаруване!

Show newsletter popup

Получавай специално подбрани за теб сезонни промоции

Искаш ли да получаваш специални сезонни намаления?

Хей! Току-що добавихме новата брошура на (brandName). Разгледай я ТУК!