Този сайт използва "бисквитки", с цел по-доброто обслужване на своите посетители. Научете повече

cover

Кренвирши Промоции

Продукти от брошурите на любимите ви магазини
Страница 1 от 1
-
Показани 8 от 8 брошури
Популярни магазини
Показани са 12 от 122 магазина
Виж всички магазини

Информация за Кренвирши

Приятно е, когато съумееш да откраднеш минути за себе си и вместо часове, прекарани до печката, отделим време за приятни занимания като туризъм, четене, гледане на кино и др. видове хоби. Бързото приготвяне на ястие за семейството е именно такъв начин да постигнеш 2 цели лесно – погрижил си се за храненето на близките си, но и не сте изгубили дълго време, приготвяйки гозбата. Кренвиршите са икономичен и предпочитан вариант, особено за хората, които не притежават завидни кулинарни умения, но искат да сложат нещо вкусно на трапезата.

Какви кренвирши има? Какво трябва да знам, когато избирам кренвирши?

Когато избирате кренвирши, първо и основно правило е да НЕ купувате евтини и изпълнени с вредни съставки продукти. Навярно Ви е познат фактът, че повечето от тези колбаси са пълни със сланина, кости, нишесте и соя. В много от тях има и вредни консерванти и минимално количество месо. Избягвайте най-евтините кренвирши и винаги гледайте какво е съдържанието на продуктите, за да си купите качествен колбас. Ако колбасите съдържат натриев глутамат, по-добре ги избягвайте. Купувайте по възможност по-скъпи кренвирши с малко оцветители и консерванти, високо съдържание на месо и хубав аромат. Продават се различни видове кренвирши според местото, от което са направени – свински, пилешки и т.н. Можете да ги запечете във фурната или партигрила с кашкавал, да ги сварите във вода или пък да ги нарежете на парченца и да ги добавите към омлета.

Кои марки кренвирши са лидери на пазара? Откъде да купя?

Сред най-известните марки кренвирши са продуктите на „Кен“, „Бони“, „Леки“, „Браво“, „Сачи“, „Тандем“ и др. Ако искате да пазарувате изгодно качествени стоки, информирайте се за намаленията, които веригите магазини правят. На нашия сайт ежедневно качваме брошури с най-новите и добри оферти на пазара.

Show newsletter popup

Получавай специално подбрани за теб сезонни промоции

Искаш ли да получаваш специални сезонни намаления?

Хей! Току-що добавихме новата брошура на (brandName). Разгледай я ТУК!