Този сайт използва "бисквитки", с цел по-доброто обслужване на своите посетители. Научете повече

cover

Кроасан Промоции

Продукти от брошурите на любимите ви магазини

Няма намерени резултати

Error 404
Популярни магазини
Показани са 12 от 117 магазина
Виж всички магазини

Информация за Кроасан

Леката закуска със сутрешното кафе не само че е полезна, но и понякога е необходима, особено ако имате ниско кръвно или работата Ви е особено динамична и изразходвате много енергия. Ако желаете да сте винаги в кондиция и да имате сила за дългия ден, се постарайте да подсилите организма си, за да завършите успешно всичките си дела. Кроасанът е един от начините да закусите бързо и е прекрасно съчетание с чаша чай, сок или кафе. Освен това лесно можете да купите този продукт навсякъде-разпространен е почти във всички магазини за хранителни стоки, както и в пекарните, сладкарниците и кафенетата.

Какви кроасани има?

Най-разпространените кроасани се продават в големите вериги магазини за хранителни стоки, в малки пликчета. Те са почти винаги с пълнеж. Mоже да избирате между какао, ванилия, ягода, шампанско, крем брюле и мн.др. За почитателите на сладкото е помислено и са създадени и изделия, които съчетават два вкуса-например кокос и шоколад.  Продават се както стандартни, така и “Maxi” кроасани, които са добър избор, особено ако Ви предстои дълъг път и желаете да се заситите. Почитателите на въглехидратите обичат по-сладките видове, ако сте сред тях, може да си купите кроасан, който освен сладкия крем, има и шоколадово покритие. Те са малко по-скъпи, но са предпочитани предимно от децата. На топлите витрини в супермаркетите също се продават кроасани, но някои от тях са сухи и не са пресни. Гледайте външния вид на продуктите, старайте се да бъдат топли и меки, за да се радвате на вкуса им, тъй като старите изделия са сухи и неприятни.

Кои марки кроасани са добри? Откъде да купя?

Сред най-разпространените марки кроасани са„ 7 Days”, “Forza”, “Grand”, “22 Carats”, “Chipicao” и др. Бъдете винаги в час с новите оферти, които големите магазини предлагат на клиентите. Следете брошурите на сайта ни, за да знаете къде има намаления на продуктите и да се възползвате от тях, спестявайки пари.

Електронен бюлетин по E-mail
Запиши се за безплатен бюлетин. Получавай най-новите брошури директно в електронната си поща.
Хей! Току-що добавихме новата брошура на (brandName). Разгледай я ТУК!