Този сайт използва "бисквитки", с цел по-доброто обслужване на своите посетители. Научете повече

cover

Кутия за хляб Промоции

Продукти от брошурите на любимите ви магазини

Няма намерени резултати

Error 404
Популярни магазини
Показани са 12 от 121 магазина
Виж всички магазини

Информация за Кутия за хляб

Не обичате хлябът Ви да е сух или да стои на масата, просто завит в торбичка. Предпочитате да си има специално място, където да го съхранявате. За Ваше улеснение отдавна съществуват кутиите за хляб, които освен че са доста разнообразни като външен вид, материал на изработка и дизайн, са и сравнително евтини.

Каква кутия за хляб да избера? Какви цени да очаквам?

Най-продаваните видове кутии за съхранение на хляб са обикновените, пластмасови. Те са най-евтини и разпространени, но не са добър избор. Хлябът се разваля бързо в пластмасова кутия, а и вкусът му се променя от допира с нея. За препоръчване е да купите метална или най-добре дървена. Дървената кутия е най-добрият вариант за съхранение на тестените продукти, защото в нея трудно може да се образува мухъл. Освен това се старайте избраният модел да не е от най-тежките модели, за да Ви е удобно, ако трябва да го премествате. Някои метални кутии са с лошо покритие и лесно ръждясват така че, не е препоръчително да ги държите близо до мивката – така ще се износят бързо. Не забравяйте да почиствате регулярно кутиите, за да бъдат свежи и чисти. Цените на кутиите за хляб варират между 6-15 за пластмасовите, 20-40 лв. за металните и между 50-100 лева за дървените.

Откъде да си купя кутия за хляб?

В почти всички магазини за домашни потреби може да намерите кутия за хляб, както и в „Технополис“, “Como”,”@Home”,”Praktiker” и др. Големите търговски вериги често пускат продукти на промоция така че, ако следите брошурите на нашия сайт, ще намерите най-изгодните предложения.

Show newsletter popup

Получавай специално подбрани за теб сезонни промоции

Искаш ли да получаваш специални сезонни намаления?

Хей! Току-що добавихме новата брошура на (brandName). Разгледай я ТУК!