Този сайт използва "бисквитки", с цел по-доброто обслужване на своите посетители. Научете повече

cover

Куфар Промоции

Продукти от брошурите на любимите ви магазини

Няма намерени резултати

Error 404
Популярни магазини
Показани са 12 от 118 магазина
Виж всички магазини

Информация за Куфар

Когато тръгваме на път, компания неизбежно ни прави нашият куфар. Той представлява вид чанта с правоъгълна форма и различна вместимост според нуждите на потребителите. С помоща на куфара можем да пренасяме различни предмети, сред които дрехи, обувки и т.н. Във вътрешността на този специфичен вид пътна чанта най-често има отделни разделения и ластици, които спомагат за по компактното съхранение на багажа.

Какъв куфар да изберем? 

Когато отивате на пазар за куфар, е важно да съобразите с каква цел ще го използвате. Ако Ви е необходим за пренасяне на по-малко багаж, спокойно можете да изберете модел с по-малка височина, лекота и вместимост. Ако пък сте решили да отидете на приятна и продължителна екскурзия, със сигурност ще Ви е нужен голям и функционален куфар. Куфарите имат дръжка, а в зависимост от вида, тя може да бъде и подвижна. Модерните модело куфаро имат и колелца, които ги правят много подходящи за пренасяне на голямо количество предмети, тъй бутането е по-лесно от носенето. Цените на куфарите варират в зависимост от марката, дизайна и функциите, които изпълнява пътната чанта.

Какви куфари можем да срещнем на пазара?

Фирмите, които предлагат качествени и удобни куфари, ключват и различни удобни технологии, които улесняват потребителите. Например често можем да срещнем различни заключващи механизми, освен познатите ципоев на куфара. По този начин безопасността на съдържанието в куфара е гарантирана. Съществуват и технологии, благодарение на които, когато куфарът се обърне, той не се отваря и съответно предметите в него остават непокътнати. Съществуват различни разновидности на куфари в зависимост от материала от който са изработени, но в най-общ смисъл, те биат два вида – твърди и меки. Най-често те са синтетични или кожени.

Ще ходим на екскурзия и ни трябва нов куфар. Къде да го намерим?

Подготовката за пътуване е неизбежен и важен процес, а за да го улесним максимално, трябва да изберем най-подходящия за целта куфар. Можете да разгледате най-актуалните предложения на редица търговски марки (Edgar, JYSK) в дигиталния каталог на нашия сайт. Направете най-добрият избор и стягайте куфарите.

Електронен бюлетин по E-mail
Запиши се за безплатен бюлетин. Получавай най-новите брошури директно в електронната си поща.
Хей! Току-що добавихме новата брошура на (brandName). Разгледай я ТУК!