Този сайт използва "бисквитки", с цел по-доброто обслужване на своите посетители. Научете повече

cover

Кухненска кърпа Промоции

Продукти от брошурите на любимите ви магазини

Няма намерени резултати

Error 404
Популярни магазини
Показани са 12 от 117 магазина
Виж всички магазини

Информация за Кухненска кърпа

Един от аксесоарите, който задължително трябва да присъства във всяка кухня е кухненската кърпа. Освен че може да служи за подсушаване, може да я използваме при хващане на горещи съдове, ако не разполагаме със специална кухненска ръкавица.

Какви кухненски кърпи има?

Кухненските кърпи се различават както по размера си, така и по материалите, от които са произведени. Разнообразието от цветове, бродерии и десени също е много голямо. Това Ви позволява да изберете кърпата, която ще отива на интериора на кухнята, а и която ще Ви върши най-добра работа. Най-често кухненските кърпи се подават в комплекти с различен брой и размери.

Най-разпространените кухненски кърпи са произведени от 100% памук, като могат да се различават по своята повърхност – мъхести хавлиени, вафлени, с гладка повърхност, оребрени. Вафлените и оребрените кухненски кърпи са предпочитани, тъй като са по-ефективни при забърсване. Освен това не оставят мъхчета и влакна, за разлика от пухкавите хавлиени кърпи.

Кърпите от микрофибър са използвани най-често за полиране на съдовете, тъй като не оставят влакна и имат силно абсорбиращо действие.

Както отбелязахме в началото, често кухненските кърпи се използват вместо ръкохватка или кухненска ръкавица. В такива случаи бъдете много внимателни, тъй като кърпите не могат да предпазят ръцете от високите температури, както ръкавицата. Избягвайте да използвате кърпата за хващане на горещи съдове, ако е мокра. Така също рискувате да се нараните.

Откъде да купим кухненска кърпа?

Може да намерите кухненски кърпи с различни цветове и размери във всеки магазин за домашни потреби и в магазините, в които се продават стоки и аксесоари за кухнята и домакинството. Освен комплекти от няколко кърпи, може да намерите комплект и с ръкохватка и/или кухненска ръкавица. В Broshura.bg ще откриете най-изгодните цени, на които да закупите необходимия кухненски аксесоар.

Електронен бюлетин по E-mail
Запиши се за безплатен бюлетин. Получавай най-новите брошури директно в електронната си поща.
Хей! Току-що добавихме новата брошура на (brandName). Разгледай я ТУК!