Този сайт използва "бисквитки", с цел по-доброто обслужване на своите посетители. Научете повече

cover

Кюфтета Промоции

Продукти от брошурите на любимите ви магазини
Страница 1 от 1
-
Показани 4 от 4 брошури
Популярни магазини
Показани са 12 от 123 магазина
Виж всички магазини

Информация за Кюфтета

Любимата бърза вечеря на много българи са пържените картофки с домашни кюфтета и една хубава салата. Ако обаче нямате време да омесите сами каймата, няма проблем, тъй като на пазара отдавна се продават както готови кюфтета на топла витрина, така и замразени полуфабрикати, които можете лесно да изпържите. Изборът е изцяло Ваш, но винаги внимавайте какво купувате, за да сте сигурни, че Вие и семейството Ви ядете качествена и вкусна храна.

Какви видове кюфтета има? Какви да си купя?

Когато чуем думата „кюфтета“, инстинктивно се сещаме за храната, приготвена от кайма, лук, яйце, малко хляб и подправки. Това е най-разпространеният и обичан вид кюфтета, но вече има и много други разновидности, които също си струва да споменем. Картофените кюфтета например също се радват на голяма популярност и можете да си купите такива, ако Вие или някой от семейството е вегетарианец. Освен това се предлагат всякакви вариации от зеленчуци и гъби, оформени като стандартни кюфтета. Различните вкусове остават удовлетворени, благодарение на множеството продукти на пазара. Традиционно обаче кюфтетата се свързват с месото, затова е добре да отбележим какво трябва да гледаме, когато избираме качествени кюфтета. Първо се старайте да са пресни – ако са полуготови, гледайте срока на годност, а ако са от щанд за готова храна, за предпочитане вземете, ако ги пекат пред Вас и сте сигурни, че не са от миналия ден например. Избягвайте храна, която е сурова наполовина, в някои магазини заради бързането да приготвят колкото се може повече кюфтета, ги вадят по-рано от необходимото и месото не е допечено. Не забравяйте, че това може да Ви навреди, връщайте такава храна.

Откъде да купя кюфтета?

Продуктите от кайма се продават в големите вериги магазини като „Фантастико“, „Пикадили“, „Kaufland”, “Carrefour”, “CBA” и др. За да Ви улесним в избора Ви, всеки ден качваме брошури с актуални намаления на пазара. Следете сайта ни, за да пазарувате изгодно.

Show newsletter popup

Получавай специално подбрани за теб сезонни промоции

Искаш ли да получаваш специални сезонни намаления?

Кюфтета на промоция във всички брошури - Broshura.bg

Bulgaria
София
Хей! Току-що добавихме новата брошура на (brandName). Разгледай я ТУК!