Този сайт използва "бисквитки", с цел по-доброто обслужване на своите посетители. Научете повече

cover

Лазаня Промоции

Продукти от брошурите на любимите ви магазини

Няма намерени резултати

Error 404
Популярни магазини
Показани са 12 от 122 магазина
Виж всички магазини

Информация за Лазаня

Италианската кухня има своите почитатели по целия свят. Твърди се, че именно тя е най-разпространената чуждестранна кухня в различните страни. Това няма да ни изненада, при положение, че едни от любимите ни ястия с паста, пица и лазаня са дошли от Италия.

Какво представлява лазанята?

Лазанята се приготвя от тънки кори, най-често от твърда пшеница, с плънка между тях. Приема се, че родният град на ястието е Неапол, тъй като там за първи път е създадена съвременният вид и рецепта на лазанята.

Какви видове лазаня има?

Различните видове лазаня се различават по техните плънки. Прието е лазанята да има шест кори, а между тях най-често се слага смляно месо, гъби, домати и други видове зеленчуци, като се залива със сос Бешамел и се поръсва с настърган пармезан или друг кашкавал. Има и други варианти – изцяло зеленчукова лазаня, със спанак и сирене, с шунка, с различни сосове и т.н.

Важно за всяка лазаня е тя да бъде сочна, а корите не трябва да са твърди или хрупкави.

Откъде да купим лазаня?

Тъй като приготвянето на корите за ястието изисква време, а и усилия, в магазините може да намерите готови кори. Те са удобни, тъй като не изискват предварително варене. Може да намерите и различни сосове, с които да гарнирате ястието. Ако не искате да прекарате време рязане и печене, може да купите и полуготова лазаня, която просто слагате във фурната или микровълновата.

Ще намерите най-изгодните цени за Вашата лазаня, в промоционалните боршури на магазините за хранителни стоки, в Broshura.bg.

Електронен бюлетин по E-mail
Запиши се за безплатен бюлетин. Получавай най-новите брошури директно в електронната си поща.
Хей! Току-що добавихме новата брошура на (brandName). Разгледай я ТУК!