Този сайт използва "бисквитки", с цел по-доброто обслужване на своите посетители. Научете повече

cover

Лакочистител Промоции

Продукти от брошурите на любимите ви магазини

Няма намерени резултати

Error 404
Популярни магазини
Показани са 12 от 113 магазина
Виж всички магазини

Информация за Лакочистител

Поддържаният маникюр е важен за всяка жена. Независимо дали предпочитате телесни и нежни цветове, или харесвате по-ярки и тъмни лакове за нокти, няма нищо по неприятно от размазан или олющен лак. Затова наред с лака за нокти ни е необходим и лакочистител. Въпреки че има лакове, които се рекламират, че издържат дълго време, под въздействието на препаратите и пособията за почистване и друга ръчна работа те губят първоначалния си вид.

Какви лакочистители има? Какъв да изберем?

Лакочистителите се различават както по своите съставки, така и по вида и начина на почистване на лаковото покритие. Лакочистителите могат да бъдат със или без ацетон. Безацетоновите лакочистители се предпочитат, тъй като са по-щадящи към нокътя и често съдържат подхранващи съставки. Те се използват и при различни видове ноктопластика.

Най-разпространени са лакочистителите в пластмасови шишенца. Те се продават на сравнително ниска цена. Има и лакочистители в стъклени шишета, но те са по-тежки и има опасност от счупване. За отстраняване на лака се използва малко количество от лакочистителя, разпределен върху памук или козметичен тампон. Лакочистителите с гъба също са популярни. При тях няма нужда от допълнителен памук, а лакираният нокът се поставя в бурканчето и със завъртане лакът се отстранява. Въпреки че, на пръв поглед, лакочистителите с гъба изглеждат практични, те изветряват по-бързо и гъбата се изсушава, като губи почистващите си свойства.

За премахване на излишните остатъци от лак, удобни са лакочистителите-писалка или коректор. Те имат накрайник, който наподобява този на маркер. Подобно предназначение имат и лакочистителите с четка.

Откъде да купим лакочистител?

Лакочистителите са широко разпространени в търговската мрежа. Може да ги откриете както в магазините за козметика и аптеките, така и в супермаркетите. В Broshura.bg ще намерите актуалните промоции и намаления, и ще може да изберете лакочистител на достъпна и изгодна цена.

Електронен бюлетин по E-mail
Запиши се за безплатен бюлетин. Получавай най-новите брошури директно в електронната си поща.
Хей! Току-що добавихме новата брошура на (brandName). Разгледай я ТУК!