Този сайт използва "бисквитки", с цел по-доброто обслужване на своите посетители. Научете повече

cover

Лейка Промоции

Продукти от брошурите на любимите ви магазини

Няма намерени резултати

Error 404
Популярни магазини
Показани са 12 от 122 магазина
Виж всички магазини

Информация за Лейка

Поливането е една от основните и най-важни грижи, които трябва да полагаме за растенията. Поливането с маркуч е лесен начин при големи площи и лехи, но за по-деликатни растения и по-внимателно поливане най-добрият начин е да използваме лейка.

Какви лейки има?

Лейките се различават по формата на накрайника, което определя и начина на поливане. Стандартните лейки са предназначени за капково поливане. Те се състоят от един основен съд, в който се събира течността. Върху него има дръжка за по-лесно пренасяне и употреба, а от другата страна е издължена тръбичка – чучур, завършващ с накрайник с множество малки отвори – тип душ. При някои лейки накрайникът може и да се маха. Отворите могат да са с различна големина и да са с различен брой, което определя и самите струи на водата

Другият вид лейки са тип „чайник”. При тях липсва накрайникът за капково поливане.

Най-разпространените лейки са изработени от пластмаса или метал. Те могат да бъдат с различни размери и вместимост. Лейките могат да са само с един отвор за наливане на водата, като са изцяло изляти, или да наподобяват кана. Разположението и ъгълът на накрайника също може да е различен – той може да изправен нагоре, да е извит и т.н. На пазара ще намерите и богато разнообразие от цветове и шарки.

Откъде да купим лейка?

Може да намерите различни лейки в магазините, в които се продават аксесоари и инструменти за градината – Бриколаж, Метро, Практикер, Икеа, Практикер, Баумакс, Кауфланд и много други. За да закупите най-подходящата лейка за Вашия дом и градина, разгледайте актуалните промоционални оферти на магазините. В тях са поместени най-изгодните цени и отстъпки. 

Show newsletter popup

Получавай специално подбрани за теб сезонни промоции

Искаш ли да получаваш специални сезонни намаления?

Хей! Току-що добавихме новата брошура на (brandName). Разгледай я ТУК!