Този сайт използва "бисквитки", с цел по-доброто обслужване на своите посетители. Научете повече

cover

Летва Промоции

Продукти от брошурите на любимите ви магазини
  • стр: 5

    Открихме: летва, за подконструкция

    BAUHAUS брошура до 28.02.2018
Страница 1 от 1
-
Показани 1 от 1 брошури
Популярни магазини
Показани са 12 от 121 магазина
Виж всички магазини

Информация за Летва

Дървото е сред най-използвания материал в строителството. От друга страна, дървените мебели, декорации и други дървени изделия внасят естествен уют и усещане за топлина в атмосферата. В строителството, една от най-използваните форми на дървения материал са летвите.

Какви дървени летви има? За какво се използват?

Най-разпространените дървени летви са произведени от иглолистна дървесина – от смърч, ела, бял или черен бор. Те се продават с различна дължина и ширина, но едни от най-използваните и предпочитани са с дължина от 3 или 4 метра, а размерите са 2/3см и 3/4см.

Дървените летви могат да бъдат сурови или изсушени.

Летвите се използват както в строителството, така и в мебелното производство. Едно от най-честите им приложения е при изграждане на покривна конструкция, като се поставят под керемидите. Дървените летви се използват при създаването на конструкция за сайдинг облицовки на сгради. Препоръчително е да избирате дървен материал първо качество.

Откъде да купим летви?

Освен в специализираните търговски обекти за дървен материал, ще намерите разнообразие от дървени летви в големите магазини за строителни материали – Багира, Бриколаж, Баумакс, Практикер, Практис, Чечосан, Мал Мук, Алати и т.н. Разгледайте актуалните промоционални оферти за летви в Broshura.bg, които предлагат различните магазини. Така ще може да откриете най-подходящия дървен материал, съобразен с Вашите нужди, и да изберете най-изгодната цена, на която да го закупите.

Show newsletter popup

Получавай специално подбрани за теб сезонни промоции

Искаш ли да получаваш специални сезонни намаления?

Хей! Току-що добавихме новата брошура на (brandName). Разгледай я ТУК!