Този сайт използва "бисквитки", с цел по-доброто обслужване на своите посетители. Научете повече

cover

Ликьор Промоции

Продукти от брошурите на любимите ви магазини

Няма намерени резултати

Error 404
Популярни магазини
Показани са 12 от 124 магазина
Виж всички магазини

Информация за Ликьор

Ликьорът представлява сладка алкохолна напитка, която намира широко приложени както в кулинарията, така и при приготвянето на различни коктейли. Ликьорът може да се консумира и самостоятелно, като се поднася като преди обяда, с десерта или след него.

Какви видове ликьори има?

Според различни истории, ликьорите започват да се правят в Италия още през XIII в., като са били дело на монаси от различни братства. Алкохолната напитка може да е ароматизирана с различни билки и подправки, да съдържа плодове, ядки и дори цветя. Към тях се добавя захар или други подсладители.

Ликьорите се делят на десертни, кремообразни и силни. Най-популярни са ликьорите с цитрусови плодове. Те са предпочитана съставка както за коктейли, така и за различни сладкиши. Един от най-популярните е Кюрасо, произхождащ от едноименния карибски остров. Има множество други ликьори, които са с дългогодишни традиции и история – Куантро, Гранд Марние и други. Утвърдените производители на ликьори са Франция и Италия.

Несъмнено един от най-популярните кремообразни ликьори е „Бейлис”. Той е представен на пазара през 1974 г. на ирландския пазар. Напитката съдържа ирландско уиски и сметана, като подбирането на подходящите съставки и тяхното съотношение отнемат 4 години. „Бейлис” е един от най-продаваните ликьори в световен мащаб и е важна част от износа на храни и напитки на Ирландия.

Откъде да купим ликьор?

В супермаркетите и магазините за алкохол ще намерите различни разфасовки, видове и марки ликьори. В Broshura.bg ще откриете промоционалните оферти, които предлагат различните магазини. Възползвайте се от тях и закупете избраната напитка на изгодна и атрактивна цена. И не забравяйте – консумирайте с удоволствие и мярка.

Show newsletter popup

Получавай специално подбрани за теб сезонни промоции

Искаш ли да получаваш специални сезонни намаления?

Хей! Току-що добавихме новата брошура на (brandName). Разгледай я ТУК!