Този сайт използва "бисквитки", с цел по-доброто обслужване на своите посетители. Научете повече

cover

Листосъбирач Промоции

Продукти от брошурите на любимите ви магазини
Страница 1 от 1
-
Показани 4 от 4 брошури
Популярни магазини
Показани са 12 от 113 магазина
Виж всички магазини

Информация за Листосъбирач

С настъпването на есента или след силен вятър, дворът и алеите са затрупани с паднали листа. Те могат да създадат много проблеми, освен че затрупват и замърсяват автомобила, ако са мокри могат да се превърнат в истинска „пързалка”. Почистването им е трудно и почти невъзможно, ако не разполагаме с листосъбирач.

Какво представлява листосъбирачът? Какъв да изберем?

Листосъбирачът, наричан още духалка за листа, представлява уред, който всмуква и събира листата и другите органични отпадъци. Работи на принципа на обикновена прахосмукачка. Обикновено има и функция за раздухване на листата, като различните модели се различават по мощността на мотора и вместимостта на коша. Някои модели имат и опцията за раздробяване, като с нея се намалява обема на отпадъците няколко пъти.

Съобразете избора си с площта, която ще обработвате. За големи пространства най-добре се спрете на по-мощен листосъбирач, който да е с по-голям кош. Така ще си спестите честото чистене на торбата. Важно е дръжката да бъде удобна и да приляга в ръката, за да избегнете излишното напрежение и натоварване на ръцете. Поинтересувайте се и от коефициентът на раздробяване на листата и другите отпадъци. Най-разпространените са листосъбирачите с коефициент 10:1, но има и с по-висока степен на раздробяване.

Популярни и утвърдени марки на листосъбирачи са Black and Decker, Skil, Gardena, Bosch и други.

Откъде да купим листосъбирач?

Може да намерите листосъбирачи в големите магазини за строителни материали – Бриколаж, Мастерхаус, Практикер, Баумакс, Практис, Баухаус, Багира и други. В промоционалните брошури на магазините ще откриете специални намаления от цените на уреда. Така ще може да закупите избрания листосъбирач на достъпна и изгодна цена. Разгледайте брошурите бързо и лесно в Broshura.bg.

Show newsletter popup

Получавай специално подбрани за теб сезонни промоции

Искаш ли да получаваш специални сезонни намаления?

Хей! Току-що добавихме новата брошура на (brandName). Разгледай я ТУК!