Този сайт използва "бисквитки", с цел по-доброто обслужване на своите посетители. Научете повече

cover

Луканки Промоции

Продукти от брошурите на любимите ви магазини
Страница 1 от 1
-
Показани 4 от 4 брошури
Популярни магазини
Показани са 12 от 121 магазина
Виж всички магазини

Информация за Луканки

Ако месото Ви е слабост и обичате масата Ви да е отрупана с нарязани мезета, то луканката несъмнено е често попълнение във Вашия хладилник. Качественият продукт предлага едно несравнимо усещане за плътността на месото и не може да се сравни с колбасите, препълнени със соя.  В последните години се налагат стандарти в производството на луканките и тенденцията е те да се правят отново по старата българска рецепта, като се намали сланината в тях, както и солта и соята. Целта е скоро обичаните от нас колбаси да съдържат истинско чисто месо, а добавките към него да бъдат само сол и черен пипер.

Какви видове луканки има?

На пазара има всякакви видове луканки, но най-често се предлагат тези със свинско и говеждо месо. Често продуктите са свързани с конкретно географско място и затова готовите луканки носят различни имена (напр. Троянска, Смядовска и др.). Сега има практически всякакви видове  - от свинско, козе, агнешко, биволско, дори конско месо. Някои са смес – съдържат два или повече вида месо. Според здравните специалисти конското месо е полезно, защото няма много мазнини. Ако мислите да купувате такава луканка обаче, знайте, че е доста суха, особено ако е направена от старо животно. Винаги се старайте да купувате колбаси от утвърдени производители и следете дали продуктът е пресен.

Кои марки луканки са предпочитани? Откъде да си купя?

Най-предпочитани са луканките „Смядовска“ , „Карловска“, „Търновска“ и др. на производителите „Маджаров“, „Бони“ и др. Можете да си купите месния продукт от някоя от големите вериги магазини – „Фантастико“, „BILLA”, “Kaufland”, “Carrefour”,”Lidl”,“Моят магазин“ и др. Ако искате да купувате продукти на промоция, посещавайте редовно сайта ни, за да разглеждате брошурите, които качваме.

Show newsletter popup

Получавай специално подбрани за теб сезонни промоции

Искаш ли да получаваш специални сезонни намаления?

Хей! Току-що добавихме новата брошура на (brandName). Разгледай я ТУК!