Този сайт използва "бисквитки", с цел по-доброто обслужване на своите посетители. Научете повече

cover

Макаронени изделия Промоции

Продукти от брошурите на любимите ви магазини
Страница 1 от 1
-
Показани 1 от 1 брошури
Популярни магазини
Показани са 12 от 121 магазина
Виж всички магазини

Информация за Макаронени изделия

Макаронените изделия са приготвени от тесто и могат да бъдат срещнати в различни разновидности. Те не са готови за консумация, а е необходимо да преминат през термична обработка преди това. Най-често те са полуфабрикати, а най-широко застъпени са в Италианската кухня.

Какви видове макаронени изделия можем да срещнем?

Макаронените изделия можем да намерим под различни форми, които съответно носят различни названия. Например тестените ленти наричаме юфка, а навитите пръчици – макарони. По-дълги и по-плътни пък са спагетите и фидето, а кус-кусът представлява малки зърнести топчета тесто. За да ги косумираме, най-често преди това ги печем или варим , но преди това ги поливаме обилно с вода. Съществува многообразие от хиляди вкусни рецепти с участието на макаронение изделия. А те освен, че са вкусни, се приготвят бързо и лесно.

Полезни ли са макаронените изделия?

Въпреки мнението на много хора, че макаронените изделия са вредни, това всъщност е далеч от истината. Тяхното полезно действие се крие в житото, от което са произведени. То се разгражда много по-бавно в организма, което от своя страна води до дълготрайно чувство за ситост, както и изразходване на придобитата след храненето енергия, вместо нейното складиране. Освен това макаронените изделия  са богати на витамин В. Много изследвания доказват, че комплексните въглехидрати в състава на макароните имат благоприятно действие върху организма.

Откъде да купим изделия от макарони?

Богато многообразие на макаронени изделия можете да намерите в магазините на Лидл, Карфур, Пикадили, Т Маркет, Карфур и други. За Ваше улеснение създадохме дигитален каталог с най-горещите предложения на водещи в продажбите на хранителни стоки магазини. Можете да го разгледате на нашия сайт.

Show newsletter popup

Получавай специално подбрани за теб сезонни промоции

Искаш ли да получаваш специални сезонни намаления?

Хей! Току-що добавихме новата брошура на (brandName). Разгледай я ТУК!