Този сайт използва "бисквитки", с цел по-доброто обслужване на своите посетители. Научете повече

cover

Мартини Промоции

Продукти от брошурите на любимите ви магазини
Страница 1 от 1
-
Показани 1 от 1 брошури
Популярни магазини
Показани са 12 от 112 магазина
Виж всички магазини

Информация за Мартини

Дело на италианците е не само огромното разнообразие от изкушаващи и вкусни ястия и приказни десерти, но и една от най-популярните напитки в целия свят – Мартини. Въпреки че неговата точна рецепта се пази в тайна, питието се е превърнало в любимо за мнозина. С името „Мартини” се свързва както вермутът, така и коктейл.

Какво трябва да знаем за Мартинито?

Както отбелязахме, Мартини се отнася както за вермут, така и за коктейл. Коктейлът „Мартини” съдържа едноименния вермут и джин, който може да бъде заменен и с водка. Съотношението между съставките е различно, но най-важното е, че се пие изстудено.

Вермутът е дело на Алесандро Мартини и Луиджи Роси, а по-късно към тях се присъединява Теофило Сола. За изобретател на оригиналното мартини се смята Луиджи Роси, като точната рецепта не е известна. Известно е, обаче, че то съдържа сухо бяло вино и различни билки.

Едни от най-популярните видове вермути са Rosso, Extra Dry, Bianco. Rosso се отличава със сладко-горчив вкус, а червеникавият цвят се дължи на карамела. Мартини Extra Dry съдържа няколко пъти по-малко захар, а Bianco е меко и сладко, с нотки на ванилия.

Мартинито не се консумира с храна. Bianco най-често се сервира с черешка, а Extra Dry с маслина.

Други известни вермути са Кампари, който е на основата на твърд алкохол, и Чинцано, който също може да е Rosso, Extra Dry и Bianco.

Откъде да купим Мартини?

В супермаркетите и магазините за алкохол ще намерите различни разфасовки, видове и марки мартини. В Broshura.bg ще откриете промоционалните оферти, които предлагат различните магазини. Възползвайте се от тях и закупете избраната напитка на изгодна и атрактивна цена.

 

Show newsletter popup

Получавай специално подбрани за теб сезонни промоции

Искаш ли да получаваш специални сезонни намаления?

Хей! Току-що добавихме новата брошура на (brandName). Разгледай я ТУК!