Този сайт използва "бисквитки", с цел по-доброто обслужване на своите посетители. Научете повече

cover

Матрак Промоции

Продукти от брошурите на любимите ви магазини
 • стр: 4

  Открихме: еднолицеви матраци 120/190

  Мебели Виденов брошура до 30.04.2017
 • стр: 7

  Открихме: надуваем матрак “intex”

  Т Маркет брошура до 01.05.2017
 • стр: 26

  Открихме: еднолицев матрак с пружинен

  Кауфланд брошура до 30.04.2017
 • стр: 27

  Открихме: еднолицев матрак с пружинен

  Кауфланд брошура до 30.04.2017
 • стр: 26

  Открихме: еднолицев матрак с пружинен

  Кауфланд брошура до 30.04.2017
Страница 1 от 1
-
Показани 10 от 10 брошури
Популярни магазини
Показани са 12 от 117 магазина
Виж всички магазини

Информация за Матрак

Матракът по важност е 90% от леглото. Той гарантира Вашия здрав сън и добра почивка, за да сте пълноценни, свежи и работоспособни в живота си.

Какво трябва да знаете за матракът, преди да го закупите?

Модерните матраци са създадени от висококачествени продукти, по утвърдени екологични стандарти за чистота и притежават антибактериални дамаски. За разлика от старите модели, чиито пружини често причиняваха проблеми, много от новите модели пасват перфектно на формата на тялото Ви като дават усещането, че спите на облак. Те могат да бъдат стандартно изработени или дизайнерски проектирани, за да удовлетворят нуждите Ви. Разбира се, вариации от размери има, а също така и от материали, от които са създадени. Например, ако предпочитате да спите на меко, то непременно трябва да си вземете латексов матрак. Ако не сте избрали подходящ вариант, то Вие рискувате да получите болки в гърба и тялото. Въпрос на личен избор е удобството на матрака, но въпреки това има задължителни условия що се отнася до покупка на матрак за деца. Колкото по-малка е възрастта им, толкова по-твърда трябва да е повърхността на която спят, за да не се получат изкривявания на тялото им. Най-важното условие за добрия матрак е опората, която Ви дава той по време на сън. Не бива да се притискат стави и мускули, а напротив, самият матрак трябва да се приспособява спрямо тялото Ви.

На кои марки да се доверим и откъде да пазаруваме?

Най-популярните производители като Тед, Хепи Дриймс, Виденов, Екон, Дормео, Вит и други непрестанно ни изненадват приятно с нови модели и добри предложения. В каталозите на магазини Айко, Арон, Ирим, Икеа Долче Каса, Мебели Виденов, Зона, Лабиринт, Юнис булини, Дизма, Комо, @Хоум ще откриете богат асортимент от матраци и промоционални предложения.

Електронен бюлетин по E-mail
Запиши се за безплатен бюлетин. Получавай най-новите брошури директно в електронната си поща.
Хей! Току-що добавихме новата брошура на (brandName). Разгледай я ТУК!