Този сайт използва "бисквитки", с цел по-доброто обслужване на своите посетители. Научете повече

cover

Машина за вакуумиране Промоции

Продукти от брошурите на любимите ви магазини
  • стр: 4

    Открихме: машина за вакуумиране

    Интерсервиз Узунови брошура до 18.03.2018
Страница 1 от 1
-
Показани 1 от 1 брошури
Популярни магазини
Показани са 12 от 123 магазина
Виж всички магазини

Информация за Машина за вакуумиране

Често се случва да купуваме по-голямо количество хранителни продукти, отколкото ни е необходимо. За да не се налага да изхвърляме храната, за да я запазим по-дълго време свежа и прясна може да вакуумираме желаните продукти. За тази цел ще ни е необходима и специална машина за вакуумиране.

Какви машини за вакуумиране има?

Основното предимство на вакуумирането е, че може да съхраним пресните продукти, сезонни плодове и зеленчуци за дълго време в хладилника, фризера или в шкафа. Машината за вакуумиране Ви дава възможност да мариновате по-бързо риба и месо, освен това храната се предпазва от изсъхване.

Машините за вакуумиране могат да имат вградена ролка за опаковане, да се използват отделни пликове за вакуумиране или да бъдат комбинирани. Удобството на ролките е, че може да се избере размерът на опаковката. Обикновено те могат да вакуумират и запечатват автоматично. На пазара се предлагат и машини за вакуумиране, които имат вакуумиращ мундщук. При тях трябва да се използват специални вакуумиращи пликове с клапа, подобно на вакуумиращите пликове за дрехи. Въздухът се изсмуква през клапата, като се затваря с тапа.

Някои модели предлагат и функции за вакуумиране на по-нежни и крехки продукти, различни настройки за вакуумиране според вида и състоянието на продукта. Скоростта на вакуумиране също се различава при различните машини. При някои от тях има възможност за избиране между няколко скорости, които са съобразени с размера на продукта.

Популярни марки на машини за вакуумиране са Gorenje, FoodSaver, Severin, Bomann, Krups и други.

Откъде да купим машина за вакуумиране?

Най-голям избор на машини за вакуумиране ще откриете в магазините за бяла и черна техника – Технополис, Зора, Техномаркет, Денси и т.н., както и в Метро, Кауфланд, Carrefour и другите хипермаркети. В Broshura.bg ще намерите най-изгодните цени, на които да закупите практичния уред.

Show newsletter popup

Получавай специално подбрани за теб сезонни промоции

Искаш ли да получаваш специални сезонни намаления?

Хей! Току-що добавихме новата брошура на (brandName). Разгледай я ТУК!