Този сайт използва "бисквитки", с цел по-доброто обслужване на своите посетители. Научете повече

cover

Машинка за подстригване Промоции

Продукти от брошурите на любимите ви магазини
  • стр: 8

    Открихме: машинка за подстригване

    T MARKET брошура до 21.08.2017
  • стр: 2

    Открихме: машинка за подстригване

    ДЕНСИ брошура до 25.08.2017
Страница 1 от 1
-
Показани 2 от 2 брошури
Популярни магазини
Показани са 12 от 112 магазина
Виж всички магазини

Информация за Машинка за подстригване

Всеки иска да изглежда и да се чувства добре, а за мъжете е също толкова важно да се грижат за външния си вид, както за дамите. Затова все повече от тях освен че посещават фризьор, когато е необходимо, разполагат със собствена машинка за подстригване, с която да намалят порасналата си коса или да помолят свой приятел за помощ. Изборът на добра машинка за подстригване е важен и за фризьорите, които поне по няколко пъти на ден имат клиенти и от мъжки пол.

Каква машина за подстригване да избера?
Първо трябва да решите дали искате стандартна машинка за подстригване или уред, който съвместява няколко продукта. На пазара вече има машинка, която има накрайници за тример, както и за самобръсначка.Така вместо един уред получавате три, но ако те не са Ви нужни, изберете обикновения вариант. За Ваше удобство е добре да изберете уред с възможност за работа на батерия и с електрически ток, така се застраховате, ако батерията не издържа дълго. Освен това е препоръчително машината Ви за подстригване да е със самозаточващи се ножчета.

Кои марки са лидери на пазара?
“Philips”,”Moser”, „Reminton”, “Rowenta”, “Zelmer”, “Braun” са някои от най-купуваните марки машини за подстригване, но Вие може да разгледате наличните модели в магазините на „Технополис“, Техмарт“, „Техномаркет“, Търговска верига „Зора“ и др. Преди да изгубите от времето си в търсене на изгодни предложения, вижте брошурите, които сме качили на сайта си, за да видите кои са най-добрите оферти за машини за подстригване.

Show newsletter popup

Получавай специално подбрани за теб сезонни промоции

Искаш ли да получаваш специални сезонни намаления?

Хей! Току-що добавихме новата брошура на (brandName). Разгледай я ТУК!