Този сайт използва "бисквитки", с цел по-доброто обслужване на своите посетители. Научете повече

cover

Миксер Промоции

Продукти от брошурите на любимите ви магазини
Страница 1 от 1
-
Показани 5 от 5 брошури
Популярни магазини
Показани са 12 от 121 магазина
Виж всички магазини

Информация за Миксер

Почти всички рецепти включват разбиване на яйца, брашно и мляко или други продукти. Дори да опитваме да се справим само с вилица или бъркалка, резултатът рядко е достатъчно добър. Затова миксерите са изключително важни за всяка кухня – те не само спестяват от физическото усилие, но и от времето ни.

Какъв миксер да избера? Какво трябва да знам преди да купя уреда?
Много от продуктите на пазара разполагат с многобройни приставки и навярно вниманието Ви ще се фокусира първо върху тях. Не избързвайте – едва ли имате нужда от толкова много части, преценете какво най-често ще приготвяте и потърсете уред, който да Ви върши работа. Някои хора предпочитат миксер, който е мултифункционален и замества пасатора и кухненския робот. Ако прекарвате много време в кухнята и готвенето Ви е хоби, може да купите подобен продукт, но той е излишен, ако търсите миксер, който да използвате за елементарни рецепти. За препоръчване е да купите уред с по-голяма мощност (поне 300 W) и ниско ниво на шум. Цените на уредите не са много високи, варират между 30 и 200 лева, съвместими са с финансовите възможности на потребителите. Най-скъпите модели разполагат с бъркалки от неръждаема стомана и повече работни скорости. Не забравяйте да се интересувате и за периода на гаранция-винаги е добре да се застраховате.

Кои марки миксери са добри? Къде мога да купя уреда?
Потребителите предпочитат марките „Delonghi”,“Moulinex”,”Philios”,”Bosch”,”Gorenje” и „Kenwood”. В магазините на големите търговски вериги „Техномаркет“, „Техмарт“, Търговска верига „Зора“ и др. може да разгледате различните видове миксери. Преди това е препоръчително да се информирате за промоциите на пазара чрез брошурите, които сме качили на нашия сайт.

Show newsletter popup

Получавай специално подбрани за теб сезонни промоции

Искаш ли да получаваш специални сезонни намаления?

Хей! Току-що добавихме новата брошура на (brandName). Разгледай я ТУК!