Този сайт използва "бисквитки", с цел по-доброто обслужване на своите посетители. Научете повече

cover

Минибар Промоции

Продукти от брошурите на любимите ви магазини

Няма намерени резултати

Error 404
Популярни магазини
Показани са 12 от 115 магазина
Виж всички магазини

Информация за Минибар

Минибарът е практичен уред, който може да използваме не само в хотела. Може да се възползваме от удобството му както в офиса, така и в караваната, например. Въпреки че повечето хора свързват минибара най-вече със съхранението и изстудяването на напитки, той може да се използва и за плодове и зеленчуци, и други хранителни продукти.

Какъв минибар да изберем?

Когато избирате минибар трябва да се съобразите с мястото, на което ще го използвате и на което ще го държите, както и какво ще съхранявате в него. Различните уреди се различават както по обем и общи размери, така и по характеристиките. Стандартните минибарове имат обем между 40 и 50 литра, като може да намерите и по-големи, чиито обем надхвърля 90 литра.

Обикновено минибарът има две нива във вътрешността си и две на вратичката. При по-големите модели може да има по три отделения, купи за плодове и зеленчуци.

При повечето уреди управлението и регулирането на температурата е механично. Проверете дали минибарът има вътрешно осветление, какъв е разходът на енергия и неговият енергиен клас, дали размразяването е ръчно, какво е нивото на шум. В магазините ще намерите и минибарове за вграждане, освен преносимите.

Популярни и утвърдени марки, които предлагат и минибарове са Liebherr,  Midea, Crown, Neo, Elite.

Откъде да купим минибар?

Най-голям избор ще откриете в магазините за черна и бяла техника като Технополис, Техномаркет, Зора, Денси, Технокомерс и други. Разгледайте актуалните брошури на магазините. В тях ще откриете промоционални оферти и отстъпки на различни стоки. Възползвайте се от тях и закупете избрания минибар на разумна и достъпна цена.

Show newsletter popup

Получавай специално подбрани за теб сезонни промоции

Искаш ли да получаваш специални сезонни намаления?

Хей! Току-що добавихме новата брошура на (brandName). Разгледай я ТУК!