Този сайт използва "бисквитки", с цел по-доброто обслужване на своите посетители. Научете повече

cover

Мицеларна вода Промоции

Продукти от брошурите на любимите ви магазини
Страница 1 от 1
-
Показани 4 от 4 брошури
Популярни магазини
Показани са 12 от 122 магазина
Виж всички магазини

Информация за Мицеларна вода

Почистването на кожата на лицето е една от най-важните стъпки както сутрин преди да поставим грим, така и вечер – когато го отстраняваме и оставяме кожата да отпочине. На пазара има редица козметични продукти за почистване на лицето – млека, лосиони и т.н. Често се затрудняваме в избора си, поради безбройните съставки и това как ще подействат върху нашата кожа. В резултат на това се появи мицеларната вода, която последните години набира все повече почитатели.

Какво представлява мицеларната вода?

Мицеларната вода съдържа мицели на естери на мастни киселини. Тези частици абсорбират мръсотията и грима, като оставят кожата добре почистена. Обикновено мицеларната вода не съдържа сапун, алкохол, оцветители и ароматизатори. Това я прави подходяща за всеки тип кожа и за най-чувствителните и нежни участъци на лицето, дори и за деликатната бебешка кожа. Почистването с мицеларна вода предпазва от запушване на порите и възникването на други кожни проблеми.

Как да използваме мицеларната вода?

Поради състава си мицелараната вода може да се използва по всяко време на деня. Сутрин тя премахва остатъците от продуктите за нощна грижа и излишното омазняване. През деня може да я използвате за освежаване, а вечер – за премахване на грима и замърсяванията. Мицеларната вода се нанася с памучен тампон, като не е необходимо да я отмивате. Тя почиства в дълбочина, тонизира и подготвя кожата за останалите козметични продукти.

Откъде да купим мицеларна вода?

Вече не е трудно да намерите продукта във магазините за козметика и аптеките. Има различни марки, които предлагат мицеларна вода, но най-предпочитаните са Bioderma, Mixa, L’Oreal, Garnier, Avene. Може да откриете най-изгодната цена на избрания продукт в актуалните брошури на магазините.

Show newsletter popup

Получавай специално подбрани за теб сезонни промоции

Искаш ли да получаваш специални сезонни намаления?

Хей! Току-що добавихме новата брошура на (brandName). Разгледай я ТУК!