Този сайт използва "бисквитки", с цел по-доброто обслужване на своите посетители. Научете повече

cover

Мултиинструмент Промоции

Продукти от брошурите на любимите ви магазини

Няма намерени резултати

Error 404
Популярни магазини
Показани са 12 от 123 магазина
Виж всички магазини

Информация за Мултиинструмент

Когато ни се наложи да извършваме различни ремонтни дейности, това е обвързано и с множество инструменти, които трябва да използваме. Често те заемат много място, трябва да ги пренасяме в чанта или кутия, тъй като могат да се изгубят – а това се случва нерядко. Поради тази причина мулти инструментите са толкова предпочитани и ценни.

Какви мулти инструменти има?

На пазара ще намерите мултифункционални инструменти, които вършат добра работа в строителството и при различни ремонти. Те могат да бъдат с приставки за рязане, шлифоване, рязане с трион, полиране, изпилване и други. Инструментите работят с електричество. При някои модели и марки има и приспособление за улавяне на праховите частици, което осигурява по-чиста работа. Повечето мулти инструментите се отличават с бърза и лесна смяна на приставките и консумативите. Обикновено могат да се използват за обработка на метал, дърво, пластмаса, при боядисани повърхности и т.н. Утвърдени и популярни марки на подобни инструменти са Bosch, Skil, Dremel.

Другите практични мултифункционални инструменти са ръчни. В тях могат да са включени различни отвертки, клещи, шило, ножици, пили, отварачки, фенерче и много други. Те са компактни, леки и не заемат много място. Това ги прави удобни при пътуване, къмпинг и т.н. Някои модели се предлагат в практични калъфчета, които ги предпазват от прах и замърсяване.

Откъде да купим мулти инструмент?

Най-голям избор от различни мулти инструменти ще намерите в магазините за строителни материали и обзавеждане – Бриколаж, Багира, Баумакс, Баухаус, Практикер, Практис, Чечосан, Мал Мук и т.н. За да закупите избрания мултифункционален инструмент на разумна и изгодна цена, разгледайте актуалните брошури на магазините в Broshura.bg. В тях ще откриете специалните отстъпки и промоционални оферти.

Show newsletter popup

Получавай специално подбрани за теб сезонни промоции

Искаш ли да получаваш специални сезонни намаления?

Хей! Току-що добавихме новата брошура на (brandName). Разгледай я ТУК!