Този сайт използва "бисквитки", с цел по-доброто обслужване на своите посетители. Научете повече

cover

Мушама Промоции

Продукти от брошурите на любимите ви магазини

Няма намерени резултати

Error 404
Популярни магазини
Показани са 12 от 122 магазина
Виж всички магазини

Информация за Мушама

Различните видове мушами намират широко приложение както в домакинството, така и в строително-ремонтните дейности. Според отличителните си характеристики и качества, може да подберем най-подходящата мушама за дадена нужда.

Какви видове мушами има?

Мушамата е една от най-често използваните покривала за маса, която е подложена на повече натоварване, като кухненската маса например, или е в помещения с повече влага. Мушамите най-често са изработени от PVC, като могат да са с различна плътност. Обикновено долният им слой е от полиестер, който не позволява пързалянето на мушамата. Разнообразието от цветове и щампи е голямо. Може да ги намерите както на метър, така и с готови размери.

Друг вид мушами са покривните. Те се използват в строителството и се поставят под керемидите. Подкеремидните мушами се отличават с издръжливост на разтягане и скъсване. Те могат да се състоят от окислен битум или полимерно модифицирана пластомерна битумна смес. Мушамата не позволява преминаването на вода и прах през керемидите във вътрешността на покрива. Тя осигурява и дълготрайна защита от водни и въздушни пари. Тя е удачен начин да се компенсират различните неравности и прекъсвания по дъсчената обшивка. В зависимост от покритието й може да предпазва и от UV лъчи, да ограничи разпространението на огъня при възникване на пожар и т.н.

Откъде да купим мушама?

И двата вида мушами – за домакинството и за строителни дейности, ще откриете в големите магазини за обзавеждане и строителни материали като Бриколаж, Практикер, Практис, Чечосан, Баумакс и т.н. Покривките-мушами може да намерите и в Икеа, Алати, JYSK, Домко, Комо и други. Разгледайте актуалните оферти за мушами в Broshura.bg. Така ще може да изберете най-подходящата мушама на разумна и достъпна цена.

Show newsletter popup

Черен петък 2017 е тук!

Искаш ли да получаваш специални сезонни намаления?

Мушама на промоция във всички брошури - Broshura.bg

Bulgaria
София
Хей! Току-що добавихме новата брошура на (brandName). Разгледай я ТУК!
Готови за Черния петък? Вижте участниците!