Този сайт използва "бисквитки", с цел по-доброто обслужване на своите посетители. Научете повече

cover

Мъжки обувки Промоции

Продукти от брошурите на любимите ви магазини
Страница 1 от 1
-
Показани 3 от 3 брошури
Популярни магазини
Показани са 12 от 122 магазина
Виж всички магазини

Информация за Мъжки обувки

Въпреки че при дамските обувки има значително по-голямо разнообразие от модели, изборът на мъжки обувки също не е за пренебрегване. При тях, както и при дамските обувки, също важи правилото за удобство и добър външен вид.

Как да изберем подходящите обувки?

Изборът на обувки, разбира се, зависи от стила на облеклото. Господата определено имат по-голям избор при ежедневните спортни модели, които могат да са кецове, маратонки, спортни модели от набук или велур и т.н. За класически костюм са необходими и класически обувки. Преобладаващите модели са в тъмни цветове, като могат да са със или без връзки. Препоръчват се моделите от естествена кожа, като за строго официално облекло е добре да са изчистени, без излишни декорации. Обувките трябва да бъдат удобни и с точен размер. Много мъже купуват обувки с по-малък размер, защото обувките са с издължен връх. Това не само няма да направи краката оптически по-малки, но и може да създаде редица неудобства.

При спортните модели може да развихрите въображението си. При тях има различни цветове, материали, форми. И при тях е най-важно удобството. Обърнете внимание и на подметката – тя трябва да е достатъчно плътна, за да не усещате най-малката неравност на улицата. Важно е да огледате и самата изработка – не е препоръчително да купувате обувки със следи от лепило, а ако има шевове, те трябва да са чисти и равномерни по цялата повърхност.

Не забравяйте, че изделията от естествена кожа, велур, набук имат нужда от специална грижа с подходящите препарати. За да се радвате по-дълго време на обувките си – почиствайте ги редовно, ако се намокрят не ги оставяйте върху радиатора или срещу печката.

Show newsletter popup

Получавай специално подбрани за теб сезонни промоции

Искаш ли да получаваш специални сезонни намаления?

Хей! Току-що добавихме новата брошура на (brandName). Разгледай я ТУК!