Този сайт използва "бисквитки", с цел по-доброто обслужване на своите посетители. Научете повече

cover

Мюсли Промоции

Продукти от брошурите на любимите ви магазини
Страница 1 от 1
-
Показани 2 от 2 брошури
Популярни магазини
Показани са 12 от 123 магазина
Виж всички магазини

Информация за Мюсли

Добрата закуска е основополагаща за нормалното функциониране на организма и за успешния стар на новия ден. Полезна е, но не в лицето на огромни бургери, пълни с картофи например или пък сладки понички с шоколад, а ако изберем плодовете или например мюсли за източник на енергия в началото на деня.

Защо са полезни мюслите?

Изключително полезни за нашия организъм са мюслите, защото съдържат витамини, фолиева киселина, а овесените ядки намаляват холестерола в кръвта. Освен това мюслите имат благоприятно въздействие върху стомашно-чревния тракт заради наличието на фибри в тях.Всъщност т.нар. мюсли се състоят от овесени ядки, но често към тях се добавят и царевични люспи, сушени плодове, бадеми, белени слънчогледови семки, орехи и др. Можем да консумираме мюсли, разтворени в топло мляко или просто гореща вода, някои ги харесват и с кисело мляко. Много от енергийните блокчета и бисквитите съдържат в себе си този вид диетична закуска. За любителите на по-екзотичните видове мюсли, са измислени и нови видове-с парченца шоколад и аромат на капучино например. При покупка на мюсли съобразете защо искате да ядете именно такава закуска. Ако е за да поддържате добра форма или да отслабнете, купете от класическите мюсли, без захар и добавки.

Кои марки зърнени храни да избера? Откъде да си купя хубави мюсли?

“Nestle”, “ Familia”,”Радиком“ са някои от водещите марки на българския пазар. Може да разгледате техните продукти в „BILLA”, “Lidl”, „Фантастико“, „Пикадили“, Kaufland”, “Carrefour” и др. При избора на качествени зърнени храни се допитвайте до брошурите на нашия сайт.

Show newsletter popup

Получавай специално подбрани за теб сезонни промоции

Искаш ли да получаваш специални сезонни намаления?

Хей! Току-що добавихме новата брошура на (brandName). Разгледай я ТУК!