Този сайт използва "бисквитки", с цел по-доброто обслужване на своите посетители. Научете повече

cover

Несесер Промоции

Продукти от брошурите на любимите ви магазини
Страница 1 от 1
-
Показани 2 от 2 брошури
Популярни магазини
Показани са 12 от 123 магазина
Виж всички магазини

Информация за Несесер

За да намираме лесно дребните предмети в чантата си, те трябва да са подредени. Това е трудно постижимо, особено ако не разполагаме с подходяща чантичка или несесер. Независимо дали ще бъде част от ученическата чанта или ще бъде помощник в дамската чанта, несесерите са практична вещ, с която е добре да разполагаме.

Какъв ученически несесер да изберем?

Когато става въпрос за ученически несесери, трябва да се съобразим с количеството на пособия, които ще съхраняваме в него. В магазините има огромно разнообразие от модели и размери несесери, като много предпочитани са пълните несесери. Освен че имат множество отделения, в тях са включени цветни моливи, флумастери, пособия за чертане и писане, острилка, гума и т.н. Те могат да са с един или няколко ципа, с единично или двойно прегъване и т.н. Недостатъкът при този тип несесери е, че са обемисти и заемат доста място. По-компактен вариант са кръглите несесери, при които пособията са в насипно състояние.

Когато избирате несесер е добре да обърнете внимание на циповете и шевовете. Те трябва да са здрави, като затварянето и отварянето на ципа трябва да бъде лесно, без да заяжда или да се разтваря.

Какъв дамски несесер да изберем?

Другият вид несесери са козметичните, които много жени носят в дамските си чанти. В тях могат да се съхраняват гримове, четки и т.н. При повечето модели има вътрешни отделения и джобчета, които са удобни за по-доброто разпределение и подредба.

Има и несесери, предназначени за маникюр. В тях са включени основните аксесоари за маникюр – нокторезачка, пила за нокти, инструменти за рязане и избутване на кожичките и т.н.

При избора на дамски несесер важат същите правила както при ученическите.

Във Broshura.bg ще намерите изгодни и примамливи предложения за несесери, които се предлагат от различните магазини.

Show newsletter popup

Получавай специално подбрани за теб сезонни промоции

Искаш ли да получаваш специални сезонни намаления?

Хей! Току-що добавихме новата брошура на (brandName). Разгледай я ТУК!