Този сайт използва "бисквитки", с цел по-доброто обслужване на своите посетители. Научете повече

cover

Нивелир Промоции

Продукти от брошурите на любимите ви магазини
  • стр: 21

    Открихме: нивелир smartcross-laser

    Практикер брошура до 08.03.2018
Страница 1 от 1
-
Показани 1 от 1 брошури
Популярни магазини
Показани са 12 от 122 магазина
Виж всички магазини

Информация за Нивелир

Нивелирът представлява специфичен геодезически уред. С негова помощ можем да определим какви са разликите във височината на различни точки. Поради полезните функции, които изпълнява, той намира широко приложение.

Какво е устройството на нивелира?

Нивелирът има сложен състав, но сред основните му компоненти са зрителна тръба, вертикална ос и различни изравнителни винтове. С помощта на уреда се извършва геодезическата дейност, наречена нивелация. Тя представлява измерване на разликата на отделни точки от земната повърхност. В зависимост от вида на нивелира той съдържа различни компоненти.

Какви нивелири има?

Има различни видове нивелири в зависимост от различни фактори. Либелните нивелири например могат да бъдат с наклонен или с подравнителен винт, докато самосинхронизиращите се имат компенсатор, чиято цел е да хоризонтира зрителната тръба. Нивелирите се делят още на оптични и лазерни. Първите има зрителна тръба, докато вторите работят с лазерен лъч. Според вида на този лазерен лъч, те могат да бъдат със самосинхронизиращ се или с въртящ се лазерен лъч. Освен това нивелирите могат да работят автоматично или чрез ръчно управление. Нивелирите се различават още и в зависимост от материалите, от които са изработени. По този признак можем да срещнем пластмасови, алуминиеви и други видове, като основната разлика е в цената.

Откъде да купим нивелир?

Магазините, в които можете да намерите най-подходящия уред за измерване на различни точки, са Баухаус, Баумакс, Бриколаж, Багира, ТеМакс и други. Техните най-добри предложения, както и тези на редица други търговски вериги, сме подбрали в дигитален каталог. Него можете да разгледате на нашия сайт. Не губете време, а изберете нивелир на най-добра цена.

Show newsletter popup

Получавай специално подбрани за теб сезонни промоции

Искаш ли да получаваш специални сезонни намаления?

Хей! Току-що добавихме новата брошура на (brandName). Разгледай я ТУК!