Този сайт използва "бисквитки", с цел по-доброто обслужване на своите посетители. Научете повече

cover

Оградна мрежа Промоции

Продукти от брошурите на любимите ви магазини
Страница 1 от 1
-
Показани 1 от 1 брошури
Популярни магазини
Показани са 12 от 119 магазина
Виж всички магазини

Информация за Оградна мрежа

Оградните мрежи са подходящ избор, когато желаем да оградим различна площ. При производството им най-често се използва поцинкова тел, но може се открият оградни мрежи в различни вариации.  Те намират широко приложение, поради тяхната функционалност и неособено висока цена. Най-често с тях се обособяват имоти и парцели земя. Често влизат в употреба и, когато изграждането на друг вид ограда е излишно, или пък излиза прекалено скъпо.

Видове оградни мрежи

Можем да открием различни видове оградни мрежи. Най-често можете са срещнете следните модели: арматурна заварена, плетена (с поцинково и PVC покритие) и оргадни пана (с поцинково и PVC покритие). Първият вид предлага най-голяма здравина в сравнение с останалите. Височината варира, но най-често е в диапазона1-2,5 метра. Дължината също се различава според нуждите на потребителите. Плетената оградна мрежа пък е подходяща за хора с по-малко финанси, на които им трябва временно заграждение на определена площ.

Как да изберете оградна мрежа?

Когато избирате оградна мрежа, трябва да прецените дали ще я позлавате за кратък период на време или ще бъде изложена на атмосферните условия по-дълго. Ако ви трябва постоянно ограждение, то тогава е препоръчително да изберете оградна мрежа с поцинково покритие, в противен случай може да се получи корозия на мрежата. Ако пък искате да изберете определен цвят за Вашата оградна мрежа, то тогава вариантът е да спрете на такава с PVC покритие.

Откъде да се снабдим с оградни мрежи?

Ако сте решили оградите определени площи, то в нашия сайт можете да разгледате актуалните предложения за оградни мрежи на редица търговски вериги, сред които Бриколаж, Практикер, Мастърхаус и други. Вижте нашата брошура и изберете това, от което имате нужда още сега.

Електронен бюлетин по E-mail
Запиши се за безплатен бюлетин. Получавай най-новите брошури директно в електронната си поща.
Хей! Току-що добавихме новата брошура на (brandName). Разгледай я ТУК!