Този сайт използва "бисквитки", с цел по-доброто обслужване на своите посетители. Научете повече

cover

Оливерник Промоции

Продукти от брошурите на любимите ви магазини
Страница 1 от 1
-
Показани 1 от 1 брошури
Популярни магазини
Показани са 12 от 121 магазина
Виж всички магазини

Информация за Оливерник

Подредбата на масата е не по-малко важна от ястията, които поднасяме. Поради тази прична изборът на прибори и съдове за хранене, аксесоарите и декоративните елементи е от значение. Всички те трябва да са практични и функционални, освен да са красиви. Един от необходимите аксесоари за масата е оливерникът.

Какви оливерници има?

Оливерниците могат да бъдат комплекти както само от бутилки за оцет и олио, така и те да бъдат в комплект със солници. Обикновено оливерниците се предлагат със стойка, която служи както за по-лесно пренасяне, така и за по-доброто им съхранение и подредба.

В магазините ще откриете огромно разнообразие от оливерници. Традиционните стъклени бутилки и солници с хромови капачки, отдавна не са най-използваните. Оливерниците могат да бъдат, освен стъклени, така и порцеланови, пластмасови. Формите на бутилките също са различни. Те могат да са издължени, кръгли, квадратни, както и да са по-нестандартни – с формите на различни животни, пожарогасители, туби и т.н. Могат да бъдат прозрачни, с плътни цветове, с различни шарки, да комбинират два или повече цвята и материала.

Много атрактивни и практични са оливерниците 2 в 1. При тях бутилките за олио и оцет представляват един основен съд. В него е поставен по-малък, който може да е с формата на грозд или да бъде същият като големия – кръгли, продълговати.

Модерен вариант са и оливерниците с пулверизатори, които пръскат течните овкусители. Те са удобни за употреба, тъй като няма риск от изливане на голямо количество от подправките, а дозирането е по-лесно.

Откъде да купим оливерник?

Може да намерите голям избор от оливерници в магазините за обзавеждане и декорация – @Home, JYSK, Mobbo, Лабиринт, Икеа, Комо, Домко и т.н., както и в магазините за домашни потреби и битови стоки.

Show newsletter popup

Получавай специално подбрани за теб сезонни промоции

Искаш ли да получаваш специални сезонни намаления?

Хей! Току-що добавихме новата брошура на (brandName). Разгледай я ТУК!