Този сайт използва "бисквитки", с цел по-доброто обслужване на своите посетители. Научете повече

cover

Острилка Промоции

Продукти от брошурите на любимите ви магазини
Страница 1 от 1
-
Показани 1 от 1 брошури
Популярни магазини
Показани са 12 от 123 магазина
Виж всички магазини

Информация за Острилка

На пазара има различни канцеларски материали, с които трябва да разполагаме в дома или офиса си. И ако гумата и моливът вървят ръка за ръка, то не трябва да забравяме и острилката. Практичното пособие ще Ви свърши работа и при подострянето на цветните моливи на децата.

По какво се различават острилките?

Може да разделим острилките на две основни групи, които се различават по начина на подостряне – те са механични и електрически. Механичните острилки са познатите ни традиционни пособия, при които за да подострим молива трябва да го завъртим няколко пъти. При електрическите острилки се включват в контакта и подострят молива автоматично. В зависимост от модела може да работят и с батерии.

Острилките се различават и по диаметъра на отворите, което определя и за какви моливи са предназначени. За да не ни се налага да купуваме различни острилки, на пазара се продават острилки с две гнезда, които са с различен размер.

Острилките могат да имат и съд, в който да се събират отпадъците. С тях ще избегнете разпиляването на стърготините. Острилките с капаче са чудесен избор за деца, както и всички модели, при които режещата част е покрита.

Обикновено острилките са произведени от метал или пластмаса. Разнообразието на цветове и форми е огромно, като може да изберете най-подходящата острилка – дали е за детето Ви или ще стои на бюрото в офиса.

Откъде да купим острилка?

Ще намерите различни острилки във всеки магазин, в който се продават и канцеларски материали. Електрически острилки най-добре потърсете в магазините за офис оборудване и консумативи. Разгледайте промоционалните офертите в Broshura.bg и изберете острилка на най-изгодната цена.

Show newsletter popup

Получавай специално подбрани за теб сезонни промоции

Искаш ли да получаваш специални сезонни намаления?

Хей! Току-що добавихме новата брошура на (brandName). Разгледай я ТУК!