Този сайт използва "бисквитки", с цел по-доброто обслужване на своите посетители. Научете повече

cover

Отвертка Промоции

Продукти от брошурите на любимите ви магазини

Няма намерени резултати

Error 404
Популярни магазини
Показани са 12 от 122 магазина
Виж всички магазини

Информация за Отвертка

Ако съпругът Ви е сръчен и обича да поправя всичко из дома, навярно би се зарадвал на нови инструменти. Това не е най-романтичният подарък, но със сигурност е практичен. Не само за него, но и за Вас, за да сте сигурна, че всичко ще бъде изрядно вкъщи. Но нека да избягаме от шегата и да сериозно да заявим, че акумулаторните отвертки са изключително полезни и удобни за работа инструменти.

Какво трябва да знам за акумулаторните отвертки?

Несъмнено те са задължителна част от притежанията на всеки добър домашен майстор. Дизайнът на повечето от тях е компактен и лек и могат да ни помогнат в различни дейности, свързани с бита и строителството. На пазара има голям избор от акумулаторни отвертки, които може да разгледате, за да изберете най-добрата за Вас. Някои от тях са в комплект с аксесоари и накрайници, а други са с чупещо рамо, има и  модели с подвижна ръкохватка. Инструментите са подходящи за завиване на винтове и болтове на трудни за достъп места. За препоръчване е да изберете акумулаторна отвертка с литиево-йонна батерия. Цените на инструмента варират между 20 и 100 лева.

Кои марки са добри? Откъде да си купя?

„Bosch”, “Skil”, “PSR” са някои от доказалите се марки при покупка на акумулаторни отвертки. Разгледайте моделите, които се предлагат в „Praktiker”, “Bauhaus”, “Багира“, „eMAG” и др. Не бързайте да купувате уред, а първо вижте брошурите на сайта ни, за да знаете кои са най-добрите предложения на пазара за техника.

Електронен бюлетин по E-mail
Запиши се за безплатен бюлетин. Получавай най-новите брошури директно в електронната си поща.
Хей! Току-що добавихме новата брошура на (brandName). Разгледай я ТУК!