Този сайт използва "бисквитки", с цел по-доброто обслужване на своите посетители. Научете повече

cover

Парочистачка Промоции

Продукти от брошурите на любимите ви магазини

Няма намерени резултати

Error 404
Популярни магазини
Показани са 12 от 115 магазина
Виж всички магазини

Информация за Парочистачка

Понякога прахосмукачката не е достатъчна, за да постигнем максимална свежест и чистота в дома си. Все повече хора прибягват до покупка на парочистачки, благодарение на които почистват успешно всички видове подове и премахват микробите, полепнали по повърхността им. Повечето уреди са лесни за употреба и са с дълъг кабел, за да не ги включваме отново при местене в близки стаи.

Каква парочистачка да купя? Какво мога да чистя с нея?
Има различни видове, едните са по-малки с много приставки, а другите са тип стийм моп. Те имат покритие, представляващо кърпа, която лесно може да се изпере и да се използва многократно. Парочистачките стават и за почистване на фуги, плочките в банята и прозорци и значително улесняват поддържането на добрата хигиена у дома. Необходимо е просто да поставим на уреда накрайника, подходящ за мястото, което чистим. Освен това уредите почистват само посредством пара и не е нужно да инвестирате в скъпи препарати. По-добре е да купите по-мощна парочистачка с дълъг гаранционен период.

Каква марка парочистачка да купя? Къде да я намеря?
„Gorenje”, “Bosch”, “Samsung”,”Daewoo”, “Solac” са сред най-разпространените модели, а ако искате да изберете сред множество от уреди, посетете магазините на „Технополис“, „Техномаркет“, Техмарт“ или „Денси“ и др. За Ваше улеснение сме качили брошури с актуалните намаления на парочистачки в магазините. Разгледайте ги, за да спестите време и пари.

Show newsletter popup

Получавай специално подбрани за теб сезонни промоции

Искаш ли да получаваш специални сезонни намаления?

Хей! Току-що добавихме новата брошура на (brandName). Разгледай я ТУК!