Този сайт използва "бисквитки", с цел по-доброто обслужване на своите посетители. Научете повече

cover

Пасатор Промоции

Продукти от брошурите на любимите ви магазини

Няма намерени резултати

Error 404
Популярни магазини
Показани са 12 от 124 магазина
Виж всички магазини

Информация за Пасатор

Пасаторът е един от необходимите домакински уреди, особено ако не разполагате с миксер. Подходящ е за смилане и смесване на твърди с течни храни. Ако имате бебе, той ще Ви бъде незаменим помощник, тъй като благодарение на него може да приготвяте лесно пюрета, каши и др. храна за малкия член от семейството. Уредът е сравнително малък, с остри ножчета, може да се използва в кана или купа. Той може да бъде част от миксер или самостоятелен уред.

Какъв пасатор да избера?
Важно е да изберем качествен продукт, а тук важна роля играе накрайникът на пасатора. Може да бъде пластмасов или метален, снабден с остри ножчета. По-евтините пасатори са тези с пластмасов накрайник. Имайте предвид, че тези уреди се почистват по-трудно и издържат за кратък период от време. Освен това ако искате да използвате горещи продукти, пластмасовият накрайник на пасатора е лош вариант. Инвестирайте в качествен продукт, за да сте удовлетворени от него. Трябва да прецените и дали уредът е достатъчно мощен – така ще се изморявате по-малко при работа с него. Търсете пасатор с повече скорости, за да може да избирате някоя от тях съобразно продукта, който пасирате.

Кои марки пасатори са добри?
“Philips”,”Braun”, “Gorenje”, “Moulinex”,”Krups” са някои от най-предпочитаните марки пасатори.

Откъде да купя пасатор?
В магазините за техника като „Технополис“, „Техмарт“, „Техномаркет“, Търговска верига „Зора“ и „eMAG” може да разгледате наличните модели и да откриете идеалния за Вас уред. Преди това разгледайте нашите предложения, защото нашата цел е да пазарувате разумно и изгодно.

Show newsletter popup

Получавай специално подбрани за теб сезонни промоции

Искаш ли да получаваш специални сезонни намаления?

Хей! Току-що добавихме новата брошура на (brandName). Разгледай я ТУК!