Този сайт използва "бисквитки", с цел по-доброто обслужване на своите посетители. Научете повече

cover

Пендел Промоции

Продукти от брошурите на любимите ви магазини

Няма намерени резултати

Error 404
Популярни магазини
Показани са 12 от 119 магазина
Виж всички магазини

Информация за Пендел

Красивият и уютен дом е като оазис след дългия работен ден. Мебелите, цветовете, светлината, всичко влияе на настроението ни, макар и да не го осъзнаваме. Ако помещението е тъмно, мрачно и с убити цветове, това рефлектира и на нас. Не се чувстваме комфортно и положително настроени. Затова е важно да подбираме внимателно не само мебелите, цветовете на боята и др., но и осветителните тела, които ще поставим из различните стаи. Пенделите са търсени заради своята красота и поради факта, че се продават в множество нестандартни форми и някои са обсипани с любопитни детайли и декорации.

Какъв пендел да си купя? Какви цени да очаквам?

Висящото осветително тяло е красиво решение за интериорния Ви дизайн. Предлагат се пендели с разнообразни форми, размери и различен дизайн. В ресторантите и баровете се предпочитат по-големите осветителни тела, които покриват със светлина повече площ. Повечето са в правоълълни форми с красива декорация и различни цветове. За детските стаи се продават кръгли пендели, много от които с апликации или изображения на анимационни герои. Продават се и нежни пендели, подходящи за хола или спалнята, които са с форма на цветя. Най-често са изработени от пластмаса, метал или стъкло. Изберете модел, който съответства на стила на помещенията и който добре пропуска светлината. Цените на пенделите варират между 6 и 200 лв според изработката на осветителното тяло. Изберете по възможност по-добър модел, а не най-евтините от хартия.

Откъде да купя пендел?

Разгледайте пенделите в магазините на „Mr. Bricolage”, „Praktiker”,”Aiko” и др. Ако искате да се информирате за най-добрите предложения на пазара, проверявайте редовно сайта ни за брошурите с оферти, които качваме.

Електронен бюлетин по E-mail
Запиши се за безплатен бюлетин. Получавай най-новите брошури директно в електронната си поща.
Хей! Току-що добавихме новата брошура на (brandName). Разгледай я ТУК!