Този сайт използва "бисквитки", с цел по-доброто обслужване на своите посетители. Научете повече

cover

Перваз Промоции

Продукти от брошурите на любимите ви магазини

Няма намерени резултати

Error 404
Популярни магазини
Показани са 12 от 111 магазина
Виж всички магазини

Информация за Перваз

При ремонт на определено помещение в дома ни, има редица детайли, на които да обърнем внимание. След като сме боядисали стените и сме монтирали избраната подова настилка, за да придобие завършеност и красив външен вид е добре да поставим и первази. Самите первази осигуряват преход от настилката към стената, прикриват фугите.

Какви первази има?

Первазите за под са изключително разнообразни както цветово, така и според материалите, от които са произведени, начина на монтаж и т.н. Освен това первазите могат да са със или без кабелен канал.

Най-разпространените первази са произведени от PVC или MDF. MDF первазите са твърди и не се огъват, за разлика от первазите от PVC, това е причината да се препоръчват за монтаж само на прави стени. Первазите с кабелен канал са много практично решение, особено ако разполагаме с различна техника и уреди. С тяхна помощ ще скрием всички кабели, което осигурява и по-доброто им съхранение, предпазва ги от намокряне и т.н. В зависимост от дизайна на PVC перваза, той може да прикрие несъвършенствата и неравностите по стените и пода.

Обикновено первазите се монтират чрез дюбели, винтове, клипси, като в някои случаи може да се залепят с монтажно лепило или силикон. Според специалистите, лепенето не е за предпочитане, тъй като има вероятност при демонтаж на перваза, мазилката на стената да се увреди.

Цветът на перваза зависи както от избора на подовата настилка, така и от личните Ви предпочитания. В магазините ще откриете и разнообразие от имитации на дърво, ако търсите по-естествен вид.

Откъде да купим первази?

Ще намерите богат асортимент от первази в магазините за строителни материали – Бриколаж, Багира, Чечосан, Практикер, Практис, Баумакс, Мастерхаус и т.н. Разгледайте промоционалните оферти за первази в Broshura.bg. Така ще може да изберете най-подходящите первази, като ги закупите на достъпна цена.

Електронен бюлетин по E-mail
Запиши се за безплатен бюлетин. Получавай най-новите брошури директно в електронната си поща.
Хей! Току-що добавихме новата брошура на (brandName). Разгледай я ТУК!