Този сайт използва "бисквитки", с цел по-доброто обслужване на своите посетители. Научете повече

cover

Перилен препарат Промоции

Продукти от брошурите на любимите ви магазини
Страница 1 от 1
-
Показани 2 от 2 брошури
Популярни магазини
Показани са 12 от 119 магазина
Виж всички магазини

Информация за Перилен препарат

Купили сте си нова блуза, но заради невниманието Ви вече е „белязана“ с голямо мазно петно от храна? Или пък пердетата се нуждаят от освежаване? На пазара има голямо разнообразие от перилни препарати и омекотители, които могат да премахнат упоритите мръсотии от тъканите, да освежат с приятен аромат дрехите, а същевременно да запазят цвета.

Какви перилни препарати има? Какъв да избера?

Пазарът е пренаситен от различни препарати за почистване на съдове или такива-подходящи за пране. Досега се залагаше предимно на познатия ни стандартен сух прах за пране, който се продава в големи пакети или хартиени кутии в различни разфасовки според нуждите на клиентите. През последните години обаче се налагат и т.нар. „течни препарати“ или капсули, които се разтварят. Имайте предвид, че течните перилни препарати са по-удачни, особено ако имате бебе. Понякога при някои програми сухият препарат не се разтваря добре и това може да доведе до алергични реакции на нежната кожа. Винаги внимавайте какъв вид препарат избирате – има за бяло, за цветно пране, а освен това за перална или за пране на ръка. Бъдете прецизни, когато купувате, за да постигнете добри резултати при почистване на дрехите. Ако търсите препарат за дрехите на Вашето дете, ориентирайте се към бебешките серии, за да избегнете евентуалното раздразнение на кожата на малкия член от семейството.

Кои марки са лидери на пазара?

“Ariel”, “Persil”, “Savex”, “Tide”, “Bonux”, “Bingo” са някои от най-предпочитаните и купувани перилни препарати от потребителите.

Откъде да купя перилен апарат?

Изобилие от препарати има в магазините на „Фантастико“, „Kaufland”, “Carrefour”, “Jumbo”, “CBA”, “Lidl”, “RODA”, “Т-Маркет“ и др. За да сте информирани за най-добрите предложения на пазара, редовно следете нашата страница за нови брошури с намаления.

Електронен бюлетин по E-mail
Запиши се за безплатен бюлетин. Получавай най-новите брошури директно в електронната си поща.
Хей! Току-що добавихме новата брошура на (brandName). Разгледай я ТУК!