Този сайт използва "бисквитки", с цел по-доброто обслужване на своите посетители. Научете повече

cover

Перфоратор Промоции

Продукти от брошурите на любимите ви магазини
Страница 1 от 1
-
Показани 5 от 5 брошури
Популярни магазини
Показани са 12 от 123 магазина
Виж всички магазини

Информация за Перфоратор

За Вашите подготвителни строителни дейности (при сваляне на стари плочки, мазилки и други покрития), довършителни и реновационни работи основна роля имат перфораторите и къртачите.

На кои марки можем да се доверим?

Новите модели на водещите производители Bosch, Sparky, Alpha Tools, Power Tools, Makita, Felisatti, Reider, DWT, EinHell и Skil осигуряват все по-висока мощност, производителност и ергономия на инструментие. В актуалните модели на световните производители, наблюдават се както различни конфигурации на инструменти, също така и стремеж към намаляване на теглото и вибрациите, предавани към потребителя.

Освен в професионалното строителство тези инструменти за незаменими и при необходимост за пробиване на дупки за дюбели, розетки, разпределителни кутии и други.
Къртачите, бивайки електрически бензинови и пневматични, отдавна са и широко използвани за по-груби разрушителни дейности, раздробяване на твърди основи, пробиване на отвори в тухлени стени на сгради, отстраняване на мазилки от тухли и т.н.

Какво трябва да знаем преди да си купим перфоратор?

Един от важните параметри при избора на перфоратор е мощността на електродвигателя като по принцип по-големите й стойности означават възможност за по-бързо пробиване. Голяма част от електродвигателите са класически тип с въгленови четки, чието състояние трябва периодично да се проверява и при износване да се сменят. Класификацията им в каталозите се създава спрямо тяхното тегло, като най-често произвежданите категории са 2, 3, 5, 7 и 11 kg, но има такива по-тежки до 16 kg. Големината и тежестта на перфораторите спомага за по-бързо пробиване, но същевременно има и по-изморителен ефект върху Вас.

Къде можем да ги намерим?

Всички изгодни за Вас оферти са публикувани в брошурите на Mr. BricolageBauMax, BauHaus, MasterHaus, Багира и Чечосан на страница ни. Затова не се колебайте да разгледате най-актуалните промоционални предложения на каталозите в нашия сайт, за да попаднете на точния модел, отговарящ на Вашите потребности.

Show newsletter popup

Получавай специално подбрани за теб сезонни промоции

Искаш ли да получаваш специални сезонни намаления?

Хей! Току-що добавихме новата брошура на (brandName). Разгледай я ТУК!