Този сайт използва "бисквитки", с цел по-доброто обслужване на своите посетители. Научете повече

cover

Пижама Промоции

Продукти от брошурите на любимите ви магазини
Страница 1 от 1
-
Показани 1 от 1 брошури
Популярни магазини
Показани са 12 от 121 магазина
Виж всички магазини

Информация за Пижама

Пижамата е Вашето облекло докато спите. Ето защо трябва да се погрижите тя да бъде удобна и създадена от качествени материи. Названието на спалното облекло идва от персийски език. Оригиналните пижами са панталони от леки материи с паднало дъно, които се носят и от двата пола в Южна и Западна Азия.

Видове пижами

Съществуват три основни вида пижами – съвременни, традиционни и такива за ежеднвено носене. Традиционните пижами прдставляват комплект от горнище с къс или дълъг ръкав и панталон отново с различни дължина според предпочетанията и сезона. Те най-често са широки и свободни, а материите задължително са естествени, за да осигурят максимален комфорт при спане. При съвременните пижами пък съществуват множество вариации в моделите и дизайна. За дамите те могат да бъдат нощници и тениски за спане, а за кавалерите – шорти, панталони, тениски. Голяма част от мъжете предпочитат да носят само долнище, докато спят. Третият вид пижами са подходящи за ежедневно носене и са аналогични на ежедневните спортни дрехи. През различните сезони сменяме пижамите за по-голям комфрот.

Как да си изберем подходяща пижама?

Всеки човек има нужда от пижама, която да осиурява постоянен комфорт, докато спи. Ето защо е важно да направим избора си внимателно. Пижамите най-често са направени от естествени памучни материи, но има и такива от синтетични. Сред изкуствените материи най-често се използват ликра и полиестер. Важно е да се спазват инструкциите при прането, за да се удължи живота на облеклото за спане. За дамите има многообразие от красиви нощници, изработени най-често от коприна или сатен. Те придават нежен завършек на деня, а усещането за мекота гали сетивата.

Откъде да си купим нова пижама?

В редица магазини, сред които Лидл и JYSK, можете да намерите разнообразие от модели на различни цени. За да Ви помогнем във вашия избор, сме селектирали най-горещите предложения на доказани търговски вериги. Можете да ги разгледате на нашия сайт и да изберете най-подходящата за Вас пижама.

Show newsletter popup

Получавай специално подбрани за теб сезонни промоции

Искаш ли да получаваш специални сезонни намаления?

Хей! Току-що добавихме новата брошура на (brandName). Разгледай я ТУК!