Този сайт използва "бисквитки", с цел по-доброто обслужване на своите посетители. Научете повече

cover

Плик за завивка Промоции

Продукти от брошурите на любимите ви магазини

Няма намерени резултати

Error 404
Популярни магазини
Показани са 12 от 110 магазина
Виж всички магазини

Информация за Плик за завивка

Спалнята е помещението, което трябва да бъде най-комфортно и уютно. В нея може да се отпуснем след изморителния ден и да забравим за натовареното ежедневие. Освен подходящите цветове, осветление, мебели, важно е да изберем и подходящи завивки и пликове.

Какви пликове за завивки има?

С плика за завивки може бързо и лесно да променим облика на леглото. Те могат да бъдат част от интериора или да се превърнат в акцент. Освен с естетическите си качества, те предпазват завивката от замърсяване, което автоматично удължава живота й.

Когато избирате плик за завивки проверете от какъв материал е. Най-добре изберете висококачествен продукт от памук. Все пак не трябва да се забравя, че точно пликът ще докосва кожата. Често избирани са и сатинираните материи.

Разбира се, размерът на плика трябва да отговаря на този на завивката. Ако изберете по-голям плик, завивката ще се изсулва, събира и оплита, а при пликовете с по-малък размер – завивката ще се намачка и нагъне. В този ред на мисли – огледайте отвора на плика, дали има копчета или платнен „капак”.

В повечето случаи пликовете се продават с калъфки за възглавници. Проверете дали комплектът съдържа една или две калъфки, както и техните размери.

Откъде да купим плик за завивки?

Ще намерите голямо разнообразие от размери, материи, десени на пликове за завивки в Икеа, Комо, Аико, Домко, JYSK и другите магазини за обзавеждане. Разгледайте актуалните им брошури в Broshura.bg. Така бързо и без усилия ще сравните промоционалните оферти. Възползвайте се от намаленията и закупете най-подходящия плик за завивки на изгодна и разумна цена.

Show newsletter popup

Получавай специално подбрани за теб сезонни промоции

Искаш ли да получаваш специални сезонни намаления?

Хей! Току-що добавихме новата брошура на (brandName). Разгледай я ТУК!